5/12/10

O Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Βόλο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μελών και φίλων του Πυρήνα Χρυσής Αυγής Μαγνησίας τη Κυριακή στο Βόλο. Βεβαίως είχαμε την Τιμή να έχουμε μαζί μας τον Αρχηγό του Λαικού Συνδέσμου Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Η συγκέντρωση έγινε σε ξενοδοχείο του Βόλου και δεκάδες φίλοι ήρθαν να συζητήσουν μαζί μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, και να ακούσουν τις θέσεις του Κινήματος μας. Το παρόν έδωσαν αρκετοί συμπολίτες μας, καθώς και καταστηματάρχες και δεκάδες άλλοι Βολιώτες.

Το σημαντικό είναι πως η συνάντηση αυτή ήταν ιδιαίτερη σημαντική καθώς ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές δράσης του Πυρήνα μας. Ακόμη αναφέρθηκε στην θριαμβευτική νίκη της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές και ιδιαίτερα στο Δήμο Αθηνών που συγκέντρωσε το 5,3%, ενώ σε ορισμένα διαμερίσματα έφτασε να είναι τρίτο κόμμα με ποσοστό 20%. Το σημαντικό είναι πως η νίκη μας δεν οφείλεται στην προβολή των ΜΜΕ, καθώς επέβαλλαν απόλυτη σιωπή για την κάθοδο μας στις εκλογές, αλλά στη συνεχή δράση της Χρυσής Αυγής στα πεζοδρόμια και στους δρόμους και όχι στα τηλεπαράθυρα και στο κυνοβούλιο.. Δεν πειράζει. Αυτή ήταν η δημοκρατία τους..

Αυτό φυσικά ήταν μόνο η αρχή και δείχνει πως ο Έλληνας ξυπνάει σιγά σιγά. Αυτή δε η νίκη μας είναι και μια απάντηση στους απαισιόδοξους( καλοπροαίρετους και κακοπροαίρετους) πως όλα είναι χαμένα. Όχι! Δεν ειναι χαμένα. Στο χέρι μας είναι να αγωνισθούμε να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από τον σιωνιστικό ζυγό των τοκογλύφων, της τρόικας. Επίσης πρέπει να τονισθεί πως ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν θα γίνει καρέκλες και γραφεία.. Δεν επιδιώκουμε βουλευτιλίκια. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω! Θέλουμε την Ελλάδα για τους Έλληνες!

Ένα Λαικό Κίνημα επεκτείνεται από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα . Ένα κίνημα Αγνό, Ασυμβίβαστο, Ελληνικό. Ένα Κίνημα Εθνικής Αντίστασης! Ουτε βήμα πίσω!

Θαλής