15/12/10

T. O. Θεσσαλονίκης: Ανακοίνωση

Σε παλαιότερη ανάρτηση των ιστολογίων μας είχαμε αναφερθεί στη δυσάρεστη είδηση για ένα μικρό κορίτσι που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό είχαμε καλέσει σε οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Δυστυχώς η κατάσταση του παιδιού είναι ακόμα πολύ άσχημη και η ανάγκη οικονομικής στήριξης της οικογένειας πολύ μεγάλη. Για το λόγο αυτό από σήμερα στα γραφεία της Τ.Ο. θα λειτουργεί έκτακτο ταμείο και καλούμε όλους τους φίλους να συνεισφέρουν ό,τι μπορούν, έχοντας κατά νου ότι και το μικρότερο ποσό γι’ αυτούς τους ανθρώπους που περνάνε αυτό το μαρτύριο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί τραπεζικός λογαριασμός στην Εμπορική Τράπεζα με αριθμό 67252250, όπου μπορεί ο καθένας να καταθέσει όποιο ποσό επιθυμεί.

Τέλος, κοινοποιούμε σε όλους τους φίλους ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των cd της “Black Sun Rising Records” που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του κοριτσιού ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης κι αλληλεγγύης. Όλοι οι καινούριοι και παλαιότεροι τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι στη γιορτή νεολαίας που θα διεξαχθεί στις 18 του μηνός στην Αθήνα.

διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος