11/11/08

«Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»: ΣΚΟΥΠΙΔΟΡΗΞΗ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΑΝΑΤΡΟΠΗ – Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑN REALITY ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ


Παρακολουθήσαμε μια εκπομπή «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ», την οποία παρουσιάζει και με την έγκρισή του η σύντροφος του βουλευτού του Καρατζαφέρη και «εθνικού διαφωτιστού» Άδωνι Γεωργιάδη κάτω από την διεύθυνση του διακεκριμένου σκηνοθέτη των ριάλιτι (”big brother” κλπ.) Βορίδη.
Η ρήξη και η ανατροπή βγήκε τσάρκα στα ριάλιτι… Αποφύγαμε μέχρι σήμερα να αναφερθούμε στο θέμα. Κάναμε όμως υπομονή και παρακολουθήσαμε την εκπομπή της 30ης Οκτωβρίου 2008. Η περιγραφή που ακολουθεί έχει μορφή ποδοσφαιρικού αγώνος. Την μπάλα την έχει η μουσουργός Μανωλίδου, η οποία και ερωτά την προσκεκλημένη της εάν έχει βγει βόλτα αποκλειστικά και μόνο για να κάνει σεξ! Το πώς το λέει ο λαός αυτό το γνωρίζετε, κοινώς ξεπέτα… και έναντι κάποιων χιλιάδων ευρώ η ατυχής και σίγουρα άφραγκη προσκεκλημένη απαντά «ναι». Και η μουσουργός συνεχίζει ερωτώντας: «Έχεις κάνει έρωτα με γυναίκα;» και εισπράττει πάλι την απάντηση «ναι».

Η ερώτηση που ακολουθεί από την σύντροφο και μελλοντική σύζυγο του μελλοντικού υπουργού πολιτισμού (τέτοια βλακεία και ονειροφαντασία τους δέρνει…) προς την καλεσμένη της που έχει αποφασίσει να πει τα πάντα, είναι εάν έχει κάνει περισσότερες από δέκα φορές one night stand (κοινώς ξεπέτες…) και η απάντηση δεν έρχεται αυτόματα, αφού η καλεσμένη δεν… θυμάται(!) και λέει βοηθήστε με, προς την αδελφή της και τους φίλους της, προκειμένου να θυμηθεί! Τελικά απαντά ναι! Μετά ταύτα η καλεσμένη της μουσουργού κάτω από τα χειροκροτήματα των φίλων της αποχωρεί με αρκετό παραδάκι και πολλή λιγότερη αξιοπρέπεια μετά τον δημόσιο έναντι αμοιβής αυτοεξευτελισμό της.
Υ.Γ. Κατά τα άλλα κάποια πληρωμένα κωλόπαιδα βάζουν στο στόμα τους και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή(νομίζουν ανωνύμως…) την ίδια στιγμή που δεν βλέπουν τη χαβούζα στην οποία βρίσκονται. Εμείς από την πλευρά μας τους απαντούμε: Α, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ και επί του προκειμένου δεν αναφερόμαστε στους πραγματικούς σκουπιδιάρηδες, που κάνουν ένα έντιμο και χρήσιμο κοινωνικό επάγγελμα, αλλά σε κάποιους αριβίστες, που φορώντας γαλανόλευκα ράκη, παριστάνουν τους πατριώτες και με θράσος χιλίων πιθήκων ηθικολογούν!
Αναρτήθηκε από Σπάρτακος