13/3/17

Απίστευτη διαστρέβλωση του περιστατικού στον Βόλο από την χρεοκοπημένη φυλλάδα των «Νέων»: Φταίνε οι… Χρυσαυγίτες που δεν κάθισαν να φάνε ξύλο!


Το κόμπλεξ της χρεωκοπημένης φυλλάδας «Τα Νέα» κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι μόνιμο και σε βαθμό τέτοιο που η παραπληροφόρηση και η παραχάραξη της πραγματικότητας «να βγάζει μάτι». Με ένα πραγματικά κατάπτυστο και τρισάθλιο κείμενο, στο φύλλο της Δευτέρας, «αλλάζουν τα φώτα» στα όσα πραγματικά συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Βόλο, όταν ομάδα παρακρατικών «αντιφασιστών» εισέβαλε στο στούντιο του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, με σκοπό να ματαιώσουν την συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη.

Υπό τον τίτλο «Εθισμένοι στη βία», η φυλλάδα που συνεχίζει να εκδίδεται βασιζόμενη στην υποχρεωτική εισφορά των Ελλήνων φορολογούμενων προς αυτήν, λέει -εντελώς ανερυθρίαστα- τα εξής: «Κανείς μας δεν ξεχνά, παρ’ ότι η Πολιτεία ως θεσμός κι όχι μόνον αφήνει τους χρυσαυγίτες να αλωνίζουν, ενώ η δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα μένει ακόμα ατιμώρητη. Την Παρασκευή το μεσημέρι λοιπόν, έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Astra του Βόλου, ομάδα αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί στην εμφάνιση του υπόδικου βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Η συνέντευξη διεκόπη, όμως οι συγκεντρωμένοι έμειναν στον χώρο φωνάζοντας συνθήματα.

Τότε, όπως δείχνει το φωτογραφικό υλικό του magnesianews.gr, εμφανίστηκαν να βγαίνουν από τον σταθμό ο Κασιδιάρης με τον τοπικό -επίσης υπόδικο- βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, με τον δεύτερο να κρατά στο χέρι ένα καδρόνι, έτοιμοι και οι δύο να εμπλακούν σε επεισόδια με τους συγκεντρωμένους!».

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς από τα ασύστολα ψεύδη της ξοφλημένης φυλλάδας του ΔΟΛ; Το ότι η εξέλιξη της Δίκης μετατρέπεται σε μπούμερανγκ εναντίον των σκευωρών; Το ότι οι παρακρατικοί «αντιεξουσιαστές» επιχείρησαν να μπουν με σαφείς βίαιους σκοπούς μέσα στο στούντιο και δεν έμειναν απλώς έξω στον δρόμο; Το ότι η στοιχειώδης και επιβαλλόμενη προσπάθεια αυτοάμυνας των Βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ απέναντι στους ακροαριστερούς εγκληματίες αποτελεί μια νόμιμη αντίδραση; Ότι οι σκοτεινοί παρακρατικοί κύκλοι βαφτίζονται από την φυλλάδα με τον εντελώς αποπροσανατολιστικό (και αθωωτικό γι’ αυτούς) όρο «συγκεντρωμένοι», ενώ ταυτόχρονα αποσιωπάται πλήρως ο εγκληματικός σκοπός της εισβολής τους;

Σύμφωνα με το σκεπτικό της φυλλάδας (αλλά για να είμαστε ειλικρινείς και άλλων συστημικών ΜΜΕ την περασμένη Παρασκευή, με τον τρόπο που παρουσίασαν το περιστατικό) θα έπρεπε οι Χρυσαυγίτες να καθίσουν να τις φάνε από τους προστατευόμενους από το κράτος αλήτες, για να μην χαρακτηρίζονται ως… βίαιοι.

Το ρυπαρό έντυπο των «Νέων» εξευτελίστηκε μια φορά με την ολιγοήμερη διακοπή της κυκλοφορίας του μέχρι να επιχειρηθεί να του δοθεί «το φιλί της ζωής» με την υποχρεωτική (και χωρίς να τους ζητηθεί η γνώμη) εισφορά κάθε Έλληνα φορολογούμενου και να συνεχίζει έτσι να κυκλοφορεί γράφοντας ψέματα. Μόνο που θα εξευτελιστεί για δεύτερη φορά, επειδή η πορεία της φυλλάδας αυτής είναι προδιαγεγραμμένη και μη αναστρέψιμη, με το οριστικό κλείσιμό της να αποτελεί πλέον καθαρά θέμα χρόνου. Εκείνη την ημέρα η δημοσιογραφία στην Ελλάδα θα βρωμάει λιγότερο, καθώς ένα έντυπο δοχείο ψεύδους θα αποτελεί πια αμετάκλητα παρελθόν.