30/8/16

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Προτεραιότητα της ανθελληνικής σας κυβέρνησης είναι οι λαθρομετανάστες - Μισείτε κάθε τι ελληνικό! ΒΙΝΤΕΟ


Χειμαρρώδης ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος απόψε Τρίτη στο βήμα της βουλής, εξαπέλυσε σφοδρή κριτική στον εθνομηδενιστή Ν. Φίλη και στην εθνικώς ολέθρια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία τηρεί ευλαβικώς τα προστάγματα της παγκοσμιοποιήσεως.


 Αρχικώς κατήγγειλε το σχέδιο νόμου στο σύνολό του, το οποίο είναι εμφανώς προσανατολισμένο στην αποδόμηση της εθνικής παιδείας, ενώ οι συμπεριλαμβανόμενες διατάξεις θέτουν στο στόχαστρο την ελληνική εκπαίδευση και νεολαία. Συγκεκριμένα κατέδειξε την απαράδεκτη στάση της συγκυβερνήσεως απέναντι στις ελληνικές οικογένειες, τα παιδιά των οποίων εκτοπίζονται από τη δημόσια παιδεία εξαιτίας των προνομιακών, σκανδαλωδών παροχών των λαθρομεταναστών.

Επεσήμανε την αδικαιολόγητη και προκλητική διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ για την ένταξη και αφομοίωση χιλιάδων παιδιών λαθρομεταναστών στα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα, ενώ ταυτοχρόνως αποκάλυψε την υπόγεια δράση της ΝΔ και τις οικονομικές συνδιαλλαγές με επιχειρηματικά συμφέροντα των διάφορων Μ.Κ.Ο, σχέσεις που έχει αναπτύξει το συγγενικό περιβάλλον του κ. Μητσοτάκη.

Όπως ανέφερε ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος, όλες αυτές οι ενέργειες συνιστούν προπαρασκευαστικές πράξεις δημιουργίας κατάλληλων συνθηκών για τη μονιμοποίηση, εγκατάσταση και πλήρη αφομοίωση τεραστίων μαζών αλλοδαπών. «Η Ελλάδα μας δεν θα καταντήσει ένα πολυφυλετικό σύμφυρμα, ούτε ισλαμικό προτεκτοράτο. Η Χρυσή Αυγή, συνιστά την εγγύηση του Ελληνικού Μέλλοντος», κατέληξε.