3/8/16

Π. Ηλιόπουλος: Σύριζα και ΝΔ κατακλύζουν τα ελληνικά σχολεία με λαθρομετανάστες - ΒΙΝΤΕΟ


Μετά την αθρόα εισβολή δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας, με αγαστή συνεργασία Σύριζα και ΝΔ προωθείται η μουσουλμανοποίηση και των Ελληνικών σχολείων, ανέφερε κατά την τοποθέτηση του στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων στην βουλή ο συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Από την νέα σχολική χρονιά δημιουργούνται 850 τμήματα αλλοδαπών, προσλαμβάνονται 800 καθηγητές αραβικών, φαρσί κτλ, δίνονται 9,5 εκατ. ευρώ μόνο για την μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα hot spot στα σχολεία. Μάλιστα υπάρχουν και άλλα πολλά που θα φέρουν προ δυσάρεστων εκπλήξεων τους Έλληνες γονείς και τα παιδιά τους, που θα βρεθούν σε λίγες μέρες στα σχολικά προαύλια.

Μάλιστα ο συριζαίος πρόεδρος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων χαρακτήρισε "πλούτο" για τα Ελληνόπουλα την συναναστροφή τους με τα παιδιά των λαθρομεταναστών.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, ΚΑΝΕΝΑ τμήμα λαθρομεταναστών σε Ελληνικό σχολείο - ούτε ένα ευρώ για εκπαιδευτική δραστηριότητα σε ανθρώπους που στο μέλλον μπορεί να αποδειχτούν εχθροί της Πατρίδος μας και των Ελλήνων.

Κλείνοντας ο συναγωνιστής Ηλιόπουλος είπε πως τόσο τον Σύριζα, όσο και την ΝΔ θα τους κρίνει ο ελληνικός λαός και ότι θα φάνε ντομάτες, με τον πρόεδρο της επιτροπής να ευχαριστεί τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.