8/6/16

Ρεπορτάζ του Astra tv Θεσσαλίας από την εκδήλωση της Τ.Ο Μαγνησίας στο Βόλο - ΒΙΝΤΕΟΑρχικώς ο Στρατηγός και ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος κατήγγειλε την ξενόδουλη κυβέρνηση, η οποία σε αγαστή συνεργασία με το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό.

Με τη σειρά του ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε την ανάγκη άμεσης απαγκιστρώσεως από τις μνημονιακές εθνοκτόνες δεσμεύσεις. "Η δήθεν αντιπολίτευση είναι εξίσου συνυπεύθυνη για την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδας, ενώ η Χρυσή Αυγή διαθέτει Θέσεις και Πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση".

Ο βουλευτής Αττικής και Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ανεφέρθη στην άμεση ανάγκη ενισχύσεως του πρωτογενούς τομέα, βασική προϋπόθεση για την επίτευξη Εθνικής Ανεξαρτησίας και Αυτάρκειας, ενώ μια γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία προσδίδει αναντιρρήτως θετικό πρόσημο στην προώθηση των Εθνικών μας συμφερόντων

Άλλος παράγοντας, τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος θα συντελέσει στην ενίσχυση της Εθνικής Οικονομίας είναι η αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας.