15/6/16

Πριν λίγο στη βουλή ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνο η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στην καταστροφική πολιτική των Μνημονίων - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατήγγειλε την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το δήθεν "αναπτυξιακό" νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση.

Μέσα σε 6 χρόνια Μνημονίων η κατάσταση της εθνικής οικονομίας χειροτερεύει, καθώς περάσαμε από το "success story" του Σαμαρά στον δήθεν αναπτυξιακό νόμο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εξέθεσε την δήθεν εθνικά ευαίσθητη ΝΔ, καταγγέλλοντας την βλάσφημη δημόσια τοποθέτηση του συνεργάτη του Μητσοτάκη, Χρήστου Βαλταδώρου για την Αγιά Σοφιά και τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά. Ο εθνομηδενισμός δεν έχει πρόσημο είτε είναι μαρξιστικός είτε νεοφιλελεύθερος.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας μόνο στα "hot spot", ενώ την ίδια ώρα ξεπουλά με μια αποικιοκρατική συμφωνία το Ελληνικό. Επιπλέον, φροντίζει για την φορολογική εύνοια των... προλετάριων, δηλαδή μόνο αυτούς που θα κάνουν επενδύσεις άνω των 20 εκάτ. ευρώ, αδιαφορώντας πλήρως για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αν υπάρχει μια ζημιογόνος επιχείρηση που θα έπρεπε να κλείσει, αυτή είναι ο δημόσιος τομέας, αλλά αυτός μένει στο απυρόβλητο, καθώς αποτελεί την κομματική πελατεία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Στον δήθεν αναπτυξιακό νόμο δεν υπάρχει καμία μέριμνα για την Ελληνική ναυπηγία, την χαλυβουργία και άλλους κλάδους της βιομηχανίας, μιας και η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη σε μια μεταπρατική οικονομία χωρίς βάσεις. Αναφορικά με την συγκέντρωση του "παραιτηθείτε", αυτό απευθύνεται στους βουλευτές της ΝΔ, καθώς αν επιθυμούν εκλογές, όπως διατείνονται, πρέπει οι ίδιοι να το κάνουν πράξη.

Η χώρα βαδίζει προς την οικονομική καταστροφή. Η Χρυσή Αυγή θα είναι εδώ για να λέει ΟΧΙ στην πολιτική των Μνημονίων ως η μοναδική εθνική αντιπολίτευση.