22/4/16

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ο Ελληνικός στρατός να σφραγίσει τα σύνορα - ΒΙΝΤΕΟΜία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο TRT Θεσσαλίας, δίνοντας το σαφές πολιτικό στίγμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην σκόπιμη δημιουργική ασάφεια της ανίκανης και επικίνδυνης κυβερνήσεως.

Αρχικώς αναφερόμενος στη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, διασαφήνισε ότι ο ελληνικός λαός δε χρωστάει σε κανέναν τοκογλύφο, καθώς το επαχθές «χρέος» συνιστά τοκοχρεωλύσια και χρήματα που κατέληξαν στις τσέπες πολιτικών.

Όσον αφορά το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα, ο Π. Ηλιόπουλος επανέλαβε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής και της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού: «Κανένα hot spot στην Ελλάδα. Ο Ελληνικός στρατός πρέπει να αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων μας».

Τέλος κατέδειξε τον σκανδαλώδη ρατσισμό που βιώνει ο Έλληνας σε σχέση με τις ευνοϊκές συνθήκες των λαθρομεταναστών. «Η Τ.Ο. Μαγνησίας συνεχίζει σταθερώς την έμπρακτη βοήθεια προς τους Έλληνες συμπολίτες μας με τη διανομή τροφίμων, ενδυμάτων και ειδών πρώτης ανάγκης