18/4/16

Δυναμικό "παρών" εκατοντάδων Εθνικιστών στην πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας - ΦωτορεπορτάζΜε αξιοσημείωτους και ανοδικούς ρυθμούς συσπειρώνεται πλέον η τοπική κοινωνία του Βόλου και της ευρύτερης Μαγνησίας στις γραμμές του Κινήματος της Χρυσής Αυγής, εκτιμώντας την άτεγκτη ιδεολογική στάση και πολιτική συνέπεια των Ελλήνων Εθνικιστών. Εν μέσω πανηγυρικού κλίματος και έκδηλου ενθουσιασμού διεξήχθη η προγραμματισμένη πολιτική εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας Κυριακή 17 Απριλίου.


Το λόγο έλαβε πρώτα η Συναγωνίστρια Σ. Παππά, αναλύοντας τις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και την επιρροή που αυτές ασκούν στην ελληνική κοινωνία. Ανέφερε ότι αυτές δε θα πρέπει επ’ ουδενί να αποτελούν αποθαρρυντικούς παράγοντες στην εκδήλωση Εθνικής Αντιστάσεως ενάντια στην εκποίηση της Πατρίδας μας. Καθίσταται επιτακτική ανάγκη η κλιμάκωση του πολιτικού Αγώνα ενάντια στα εθνοαποδομητικά τους σχέδια. Όπως τόνισε η ίδια, «τίποτε δεν είναι χαμένο, αρκεί να διεκδικήσουμε τα δίκαιά  μας».


Επειτα έλαβε το λόγο ο Συναγωνιστής Χρήστος Νάκος, αναφερόμενος στα σημεία των καιρών, ενώ δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει τη ξενοκίνητη κυβέρνηση.


Ακολούθησε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, διατυπώνοντας έναν ιδιαιτέρως φλογερό λόγο, αποσπώντας τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Αρχικώς ανεφέρθη στο πολιτικό Πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου, θέσεις οι οποίες αποκρύπτονται χαρακτηριστικώς από τα μέσα μαζικής εξαπατήσεως, ενώ αποτελούν τις μοναδικές ρεαλιστικές λύσεις στο αδιέξοδο του ελληνικού προβλήματος. Τέλος τόνισε ότι το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα και το παρασκήνιο με τις Μ.Κ.Ο, αποτελούν τον πιο ύπουλο εχθρό διαλύσεως του εθνικού ιστού.


Τέλος ο Συναγωνιστής και βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, πραγματοποίησε μια ενδελεχή επισκόπηση του πολιτικού σκηνικού, των κυβερνητικών παλινωδιών και ατοπημάτων που θέτουν σε κίνδυνο τις παραδοσιακές Δομές και τα Εθνικά μας Δίκαια. Όπως κατέδειξε ο Συναγωνιστής, το μόρφωμα σύριζα-ανέλ, συνιστά την εθνοκτόνο συνέχεια των προηγούμενων κυβερνήσεων, καθώς αυτό έχει επιδοθεί με υπερβάλλοντα ζήλο στην προσπάθεια μιας ωμής και συστηματικής υπονομεύσεως της Εθνικής Συνειδήσεως των Ελλήνων.

Οι ασύμμετρες απειλές που δέχεται η Πατρίδα μας, τόσο από την άποψη της οικονομικής κατοχής, η οποία περιορίζει καθοριστικώς τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, όσο και από την μεθοδική εισβολή κυμάτων αλλογενών, ικανών να αλλοιώσουν την σύνθεση του λαού μας, καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη ισχυροποιήσεως της μοναδικής δύναμης Αντιστάσεως, της Χρυσής Αυγής.

Στο διαρκές ερώτημα των Ελλήνων, για το ποια είναι η λύση στο οργανωμένο σχέδιο υποταγής που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας, επαναλαμβάνουμε το σύνθημα του 8ου Συνεδρίου: «Εντατικοποίηση του νόμιμου Πολιτικού μας Αγώνα, καμία υποχώρηση, μέχρι να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω».Περισσότερες φωτογραφίες