13/6/12

Ενημερωτική δράση στο Βόλο

Χθές, Τρίτη το απόγευμα, 30 συναγωνιστές και συναγωνίστριες του Πυρήνα Μαγνησίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ξεχύθηκαν στην παραλία και στην εμπορική αγορά στο κέντρο του Βόλου και μοίραζαν για σχεδόν μιάμιση ώρα εφημερίδες του Κινήματος καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματός μας.

Κλιμάκιο αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Παν. Ηλιόπουλο, Αρ. Καλούτσα, Μ. Μαρτίνου και Γ.Αράπη, συνομίλησε με το σύνολο σχεδόν των νέων στις καφετέριες και τα τσιπουράδικα της παραλίας, καθώς και με καταστηματάρχες στην Ιάσονος, Ερμού, Δημητριάδος, Σπυρίδη, Αντωνοπούλου, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες και τους φόβους τους για τη νέκρωση της αγοράς και τα δυσβάσταχτα βάρη που επωμίζονται από τη βάρβαρη πολιτική του μνημονίου και των εκφραστών του.

Η γενικότερη ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή συνοδεία ενθουσιωδών αντιδράσεων, στην συντεταγμένη παρουσία και εμφάνιση μας, καθώς ήταν από τις λίγες φορές που ανέμιζαν για δύο ώρες οι Ελληνικές σημαίες στο κέντρο του Βόλου.
 
Στη συνέχεια τα μελή μας, επέστρεψαν στον αρχικό χώρο συγκέντρωσης στο ταχυδρομείο, και διαλύθηκαν ψάλλοντας τον Εθνικό ύμνο, αποσπώντας παρατεταμένο χειροκρότημα από τους διερχόμενους πολίτες.

Xρυσή Αυγή Μαγνησίας