13/6/12

Δράσεις – Ομιλίες – Ραδιοτηλεοπτικά στην Μαγνησία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία στον Νομό Μαγνησίας από τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής που καθημερινά βρίσκονται στους δρόμους και τα χωριά του Νομού μας.

Την Τρίτη 12/6 ο Βουλευτής του κόμματος Παναγιώτης Ηλιόπουλος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον Λιμενάρχη Βόλου ο οποίος του εξέθεσε την δραματική οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο Σώμα αλλά παράλληλα και την ετοιμότητα της υπηρεσίας για την πάταξη κάθε εγκληματικής ενέργειας στα όρια δικαιοδοσίας του Λιμενικού.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας εμφανίστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Θεσσαλία tv και το απόγευμα στο δελτίο του TRT tv.

Στις 5 το απόγευμα μαζί με τους συνυποψήφιους του Βουλευτές Α. Καλούτσα, Μ. Μαρτίνου και Γ. Αράπη καθώς και δεκάδες Συναγωνιστές της Τ.Ο. Μαγνησίας πραγματοποίησαν εκτεταμένη ενημερωτική εκστρατεία στο κέντρο του Βόλου.

Στις 8μ.μ. βρεθήκαμε για ομιλίες στην Τσαγκαράδα και στις 10μ.μ. στην Ζαγορά. Στα 2 χωριά η ανταπόκριση των παρευρισκομένων ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και η βραδιά έκλεισε με συζητήσεις. Να σημειωθεί ότι και οι δύο συγκεντρώσεις ήταν οι πολυπληθέστερες όλων των κομμάτων που είχαν το “θάρρος” να επισκεφτούν το όμορφο Πήλιο.

Την Πέμπτη 14.6 θα πραγματοποιηθούν κεντρικές ομιλίες στον Αλμυρό στις 7:30μ.μ. και στον Πτελεό στις 9μ.μ.