6/6/12

Αγ.Λαυρέντιος Μαγνησίας: Ζουν με τον τρόμο του θανάτου…

Οι κάτοικοι ζητούν να επαναλειτουργήσει άμεσα ο Αστυνομικός Σταθμός Αγριάς ή Κάτω Λεχωνίων. Λαϊκή Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην κεντρική πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου. Στη συγκέντρωση που έγινε με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου της περιοχής με αφορμή τη δολοφονία της 81χρονης συγχωριανής τους την περασμένη εβδομάδα από άγνωστο μέχρις στιγμής δράστη, παραβρέθηκαν δεκάδες κάτοικοι.

Στη συγκέντρωση εκφράστηκε η αγωνία των κατοίκων της περιοχής, που δεν κρύβουν πλέον την ανησυχία τους για την πλημμελή αστυνόμευση του χωριού τους και η οποία σε συνδυασμό με τα αλλεπάλληλα κρούσματα εγκληματικότητας σε όλη τη γύρω περιοχή τα τελευταία χρόνια έχει επιτείνει το ήδη βαρύ κλίμα. Κατά τη συγκέντρωση ομόθυμη ήταν η άποψη ότι μόνον η επανεμφάνιση της αστυνομίας στην περιοχή τους μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τη μείωση της εγκληματικότητας στο χωριό.

Η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων αποφάσισε όπως μέσα στις επόμενες μέρες να περιέλθουν όλα τα σπίτια του χωριού, προκειμένου όλοι οι κάτοικοι να υπογράψουν το ψήφισμα, το οποίο στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί σε όλους τους αρμόδιους.

Εξάλλου ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις ανακρίσεις και τις προσαγωγές υπόπτων προκειμένου να φτάσουν στο στυγερό δολοφόνο της 81χρονης, χωρίς κάποιο ουσιαστικό μέχρις στιγμής αποτέλεσμα, από ακριτομυθίες κατοίκων του χωριού έγινε γνωστό ότι το θύμα κακοποιήθηκε άγρια από το στυγερό δολοφόνο της.

Και αυτό γιατί μόλις χθες από μαρτυρίες κατοίκων έγινε γνωστή μία ακόμη φρικτή λεπτομέρεια για το φόνο της ηλικιωμένης. Πληροφορία η οποία κάνει λόγο ότι η ιατροδικαστής εντόπισε στο άψυχο κορμί της ηλικιωμένης βαρύτατα κτυπήματα τα οποία προκλήθηκαν ακόμη και μετά το θάνατό της!!!

αναδημοσίευση από: thisisvolos.gr