17/4/12

Και τα ΜΜΕ στον προεκλογικό πυρετό: Οι προβοκάτσιες του συστήματος δεν θα περάσουν

Το ότι οι δημοσιογραφίσκοι του κατεστημένου έχουν λυσσάξει με την άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι και γνωστό και αναμενόμενο, αφού ομολογουμένως δεν είναι και λίγο για κάποιον του καθεστώτος να βλέπει ότι η δικτατορία της κλεπτοκρατίας που τον τάιζε τόσα χρόνια είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Έτσι έχει ανοίξει ο οχετός της λάσπης του καθεστώτος που στόχο του έχει να περισώσει ότι μπορεί από την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε δει πολλά συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Το τελευταίο και ένδεικτικό της αήθειας και της απελπισίας τους αφορά την δίκη της Νορβηγίας. Εκεί ο νορβηγός απήυθηνε έναν χαιρετισμό που τα ΜΜΕ έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως «φασιστικό» σε μία προφανή προσπάθεια να πλήξουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εν όψει εκλογών. Εμείς από την πλευρά μας τους απαντάμε με τις φωτογραφίες που παρατίθενται μαζί με το παρών κείμενο και τους απευθύνουμε τον χαιρετισμό που τους αρμόζει στην φωτογραφία στο τέλος του κειμένου.

Οι προβοκάτσιες σας δεν θα περάσουν! Αντιλαμβανόμαστε και την απελπισία σας και τον πόνο σας που το καθεστώς που σας έθρεβε εις βάρος του Ελληνικού Λαού πέφτει οριστικά και αμετάκλητα. Υποσχόμαστε δε να κάνουμε τους φόβους σας πραγματικότητα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!