1/4/12

Χυδαία συκοφαντική επίθεση από το «Έθνος», με πλαστογραφήματα…

ΑΓΩΓΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

Λύσσαξαν οι –κατά Καραμανλή- «νταβατζήδες» με την εκπληκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής κι άρχισαν τον βρώμικο πόλεμο! Δε μπορούμε να πούμε πως δεν το περιμέναμε. Το αντίθετο θα μας ξένιζε. Έτσι, λοιπόν, στο «Έθνος της Κυριακής», του «εθνικού μας εργολάβου», του «ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος», του Μπόμπολα με τ’ όνομα, γίνεται μια ελεεινή και τρισάθλια επίθεση στο κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών. Εκτός των άλλων, γίνεται χρήση και του γνωστού πλαστογραφημένου κωλόχαρτου, σύμφωνα με το οποίο ο αρχηγός του κινήματός μας ήταν… πράκτορας της ΚΥΠ!!! Για το «έγγραφο» αυτό, έχει στο παρελθόν κατατεθεί μήνυση και υπάρχει επίσημη δικαστική απόφαση ότι είναι ΠΛΑΣΤΟ!

Δεν το ξέρουν αυτό τα ξεφτέρια του εργολάβου; Όχι μόνο το ξέρουν, αλλά κάνουν κι άλλη μία… πονηριά που αποδεικνύει τη σκοπιμότητά τους: στο έγγραφο αναφέρονται κι άλλα ονόματα, αλλά οι… λεβέντες του εργολάβου τα ΕΣΒΗΣΑΝ! Δηλαδή, πλαστογραφία επάνω στην πλαστογραφία!

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής θα είναι ΑΜΕΣΗ, με κατάθεση ΑΓΩΓΗΣ στους πλαστογράφους-συκοφάντες. Η απάντηση του λαού θα έρθει σύντομα, πολύ σύντομα, την ημέρα των εκλογών! Και να ξέρει ο «Εθνικός Εργολάβος», ότι με τη Χρυσή Αυγή μέσα στη βουλή, τα πολλά και ποικίλα κόλπα του θα αποκαλύπτονται αμέσως στον ελληνικό λαό και θα περνάνε από «σαράντα κύματα». Τέρμα οι κονόμες με τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού!

(ΥΓ): Εφόσον είναι «πράκτορας του καθεστώτος» ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, γιατί τον «αποκαλύπτει» ο κατεξοχήν εκφραστής του;

TO BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ