7/4/12

ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο στις 1 στην Πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί όλο τον Πιερικό λαό στην ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνει το προσεχές Σάββατο, 7 Απριλίου, στην πόλη της Κατερίνης, θέμα της οποίας αποτελεί η καταγγελία του μνημονίου και των απαράδεκτων μέτρων που επιβάλλει η τριμερής συγκυβέρνηση. Η κίνηση μας αυτή αποτελεί μία πρακτική απάντηση σε όλους αυτούς που χωρίς τη συγκατάθεση του ελληνικού λαού, επιτρέπουν ή επιδιώκουν την περαιτέρω οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων, με μοναδικό σκοπό τη διατήρηση των όποιων θέσεων κατέχουν μέσα στο αμαρτωλό σύστημα εξουσίας.

Εμείς, όντας εθνικιστές, πιστεύουμε ότι το μνημόνιο είναι μία ξεκάθαρη πράξη προδοσίας εις βάρος του ελληνικού λαού, ο οποίος σήμερα βιώνει τα τραγικά αποτελέσματα αυτής της παράλογης πολιτικής κι ότι αυτοί που το επέβαλλαν δια της υπογραφής τους είναι οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί για το κατάντημα της χώρας.

Είναι καθήκον όλων των απροσκύνητων Ελλήνων να δώσουν το παρόν, για να αποδείξουν ότι η μάχη για την επιβίωση της Ελλάδος συνεχίζεται δυναμικά, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να καταρρακώσουν ψυχολογικά τον ελληνικό λαό, ώστε να παραδώσουν αμαχητί την πατρίδα μας στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων!

Πλατεία Ελευθερίας
13:00 μ.μ.
Συγκέντρωση κατά του μνημονίου
Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή