23/2/12

Δελτίο τύπου


Οι στόχοι των νέων μέτρων: αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου και κινεζοποίηση των Ελλήνων. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει την εθνοκτόνο στάση της συγκυβέρνησης του μνημονίου.

Τα νέα μέτρα που προωθούν οι δανειστές και αποδέχονται οι εγχώριοι τοποτηρητές τους δε στοχεύουν στη σωτηρία, αλλά στο ξεπούλημα της Ελλάδος. Με την εφαρμογή τους θα αντιμετωπίσουμε άμεσα δύο τρομακτικές συνέπειες: 1) την οριστική αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου, με το ενδιαφέρον των τοκογλύφων να επικεντρώνεται στα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας 2) την «κινεζοποίηση» του ελληνικού λαού, που εν μία νυκτί θα γίνει το ιδανικό, εξαθλιωμένο εργατικό δυναμικό για τις επενδύσεις των διεθνών κερδοσκόπων σε μία Ελλάδα καθημαγμένη. Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί στο οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας. Πρωτίστως να πάψει να πιστεύει τους πολιτικούς του μνημονίου και τα φερέφωνά τους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για να εξέλθει η χώρα από αυτή τη στημένη κρίση χρέους πρέπει πρωτίστως να προχωρήσει στις παρακάτω κινήσεις:

- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα και καταγγελία του παράνομου και επαχθούς χρέους - Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ και έναρξη γεωτρήσεων σε όλες τις περιοχές με επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου - Εθνικοποίηση των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και των τραπεζών και επένδυση των εσόδων στον τομέα της εθνικής παραγωγής, με στόχο να ξαναγίνει η χώρα αυτάρκης. Για να γίνουν πράξη τα παραπάνω απαιτείται κάθαρση του πολιτικού μας συστήματος από τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων. Απαιτείται ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ που θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό. Ως γνωστόν, πέρασε από την βουλή, με ισχυρή μάλιστα πλειοψηφία, ένα από τα χειρότερα νομοσχέδια που έχουν περάσει ποτέ. Το Μνημόνιο 2, η φυσική συνέχεια του Μνημονίου 1, που όχι μόνο συντελεί στην περαιτέρω «κινεζοποίηση» των Ελλήνων, αλλά επιπλέον εξασφαλίζει τα δικαιώματα των διεθνών τοκογλύφων επί του Ελληνικού Δημοσίου. Συγκεκριμένα, όπως είχαμε ξαναγράψει, το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) διέπεται, πλέον επισήμως, από το Αγγλικό Δίκαιο δίνοντας δικαιώματα κατασχέσεως στους πιστωτές. Τίποτε βέβαια δεν τελειώνει με μια ή δυο ψηφοφορίες. Οι υπογραφές και τα νομοθετήματα των δοσίλογων έχουν θέση μόνο στον κάλαθο αχρήστων της Ιστορίας.

Δεν δεσμεύουν κανέναν και τίποτε, εφόσον το αμαρτωλό καθεστώς τους γίνει παρελθόν, μια για πάντα. Το μόνο που γίνεται επιβεβλημένο, πλέον, από το νέο Μνημόνιο και τη συνεπαγόμενη του νέα δανειακή σύμβαση είναι η παρουσία μιας Εθνικής Κυβερνήσεως που θα τα καταργήσει αμφότερα. Η ψήφιση, όμως, του νέου Μνημονίου κατέδειξε εμφανώς την υποκρισία των κομμάτων του αστικού κοινοβουλευτισμού σε όλη της την απεχθή «μεγαλοπρέπεια». Υπό την πίεση των πραγματικών δημοσκοπήσεων, αλλά και των διεθνών τοκογλύφων, το πολιτικό σύστημα έπαιξε τα «ρέστα» του και φανέρωσε σε τι σύγχυση βρίσκεται. Το πλήρες ξεγύμνωμα του συστήματος συνετελέσθηκε. Φάνηκε εμφανώς και στον πιο αφελή ότι μέσα στο κυνοβούλιο το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα και η εξυπηρέτηση συμφερόντων. Όσο για τις δημοσκοπήσεις, δείχνουν τη Χρυσή Αυγή να μπαίνει στη βουλή στις επόμενες εκλογές: Public Issue: Δεδομένη η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Λαϊκού Συνδέσμου.

- XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα έρευνα, αυτή τη φορά από το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue, μαρτυρά αυτό που λέμε εδώ και μήνες. Πως η είσοδος του Εθνικιστικού Κινήματος στην επόμενη βουλή είναι δεδομένη. Στη νέα έρευνα μάλιστα, η εταιρεία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου να φτάσουν το 4,5%. Στην πραγματικότητα τα εκλογικά ποσοστά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματoς είναι ακόμα υψηλότερα. Γι' αυτό τρέμουν τις εκλογές τα λαμόγια του Μνημονίου και της υποταγής. Είναι βέβαιο πως στην επόμενη βουλή θα εισέλθουν δυναμικά περισσότεροι από 10 Χρυσαυγίτες και θα επέλθει η πλήρης ανατροπή του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Αυτό το ενδεχόμενο τρέμουν τα λαμόγια του μνημονίου και της υποταγής, γι' αυτό και συναινούν στην απαίτηση της τρόικα για νέα καθυστέρηση των εκλογών.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!