5/2/12

ΠΑΡΑΛΗΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» ΑΠΟ ΤΑ ‏ «ΝΕΑ»

ΠΑΡΑΛΗΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: «Ορφανά της Γκεστάπο», «εξτρεμιστικό και ρατσιστικό περιθώριο», «νεοναζιστική οργάνωση» αποκαλεί το Κίνημά μας άρθρο στα «ΝΕΑ» αναδημοσιευμένο στη εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» - Εντείνεται ο πόλεμος λάσπης μία μόλις ημέρα μετά τη δημοσκόπηση που δίνει 3% και 8 βουλευτές στην Χρυσή Αυγή.

Ένα άκρως υβριστικό κείμενο κατά της Χρυσής Αυγής με τίτλο «Ορφανά της Γκεστάπο» και υπογραφή κάποιου Κωστή Παπαϊωάννου, αναδημοσιεύσε η εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ», από τη ναυαρχίδα του Μνημονίου και της συγκυβέρνησης, εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί, η λάσπη και τα ψεύδη εις βάρος του Κινήματός μας είναι πρωτοφανή.

Όλως τυχαίως, το συγκεκριμένο συκοφαντικό κείμενο δημοσιεύεται μία μόλις ημέρα μετά τη δημοσκόπηση που δίνει 3% και 8 βουλευτές στη Χρυσή Αυγή. Τα ορφανά του Μνημονίου έχουν συγκλονιστεί, βλέποντας το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που τα εκτρέφει εδώ και δεκαετίες να καταρρέει. Τρέμουν στην κυριολεξία την ενίσχυση και την καθιέρωση του Κινήματός μας στη συνείδηση εκατομμυρίων Ελλήνων.

Για να αντιληφθείτε το κύρος και τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου κύκλου ατόμων, μεταφέρουμε αυτούσιο ένα απόσπασμα του άρθρου: «Η εκ των προτέρων γνωστή πορεία της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων εξελίχθηκε κατά τα ειωθότα. Μέλη της γνωστής νεοναζιστικής οργάνωσης εκτόνωσαν το πληγωμένο εθνικό τους φρόνημα με το μόνο τρόπο που γνωρίζουν. Πετώντας επιβάτες - μετανάστες και μη - έξω από τους συρμούς και ξυλοκοπώντας κάποιους από αυτούς. είναι αδιανόητη απειλή για την κοινωνική γαλήνη να παρελαύνει το εξτρεμιστικό-ρατσιστικό περιθώριο στο κέντρο της πόλης σκορπώντας τραυματίες στο διάβα του».

Δεν είναι τυχαία η λύσσα των ΝΕΩΝ κατά της Χρυσής Αυγής. Προχθές έκαναν λόγο για «χρυσά αυγά του φιδιού». Αφού έλαβαν την απάντησή μας μέσω της ιστοσελίδας και της εφημερίδας μας «Χρυσή Αυγή» (βλέπε «Παραλήρημα από τα ορφανά του Μνημονίου»), σήμερα επέστρεψαν παραφράζοντας τον προηγούμενο τίτλο μας και χαρακτηρίζοντας ένα κόμμα - που όπως όλα δείχνουν έχει εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική του εκπροσώπηση - εξτρεμιστικό και ρατσιστικό περιθώριο.

Δυστυχώς για κάτι τύπους σαν τον Παπαϊωάννου, τον Κανέλλη και τους λοιπούς υβριστές μας, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δε βρίσκεται στο περιθώριο, αλλά στο προσκήνιο. Στο περιθώριο βρίσκεται το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, που μαζί με τα ορφανά του Μνημονίου, πνέουν τα λοίσθια και ετοιμάζονται να εξαφανιστούν με πάταγο από τη δημόσια ζωή της χώρας.

ΥΓ προς την εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ»: Αφενός μεν θα θέλαμε να τους ευχαριστούμε για την ολοσέλιδη διαφήμιση που μας έκαναν και αφετέρου δε καλό θα ήταν η εφημερίδα «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» να φροντίσει να τακτοποιήσει τις νόμιμες οικονομικές της υποχρεώσεις προς τους εργαζομένους, να σταματήσει τις απολύσεις και μετά να αναδημοσιεύει άρθρα για τη Χρυσή Αυγή.