17/11/11

"ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"....ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ


Σήμερα 17 Νοεμβρίου, ο Πυρήνας μας έκανε παρέμβαση ενημέρωσης στο Βόλο για το παραμύθι του Πολυτεχνείου. Ο Πυρήνας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μαγνησίας καταγγέλλει την παραμυθολογία του πολυτεχνείου και των δήθεν νεκρών που εξυπηρετεί το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο. ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

Σου υποσχέθηκαν ΨΩΜΙ: Σου έδωσαν απολύσεις, περικοπές μισθών και συντάξεων, κλείσιμο εργοστασίων, μια θέση στην ανεργία και κάθε τόσο νέα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα. Οι ίδιοι που στα έδωσαν αυτά, είναι οι ίδιοι που πλούτισαν εις βάρος σου, είναι οι ίδιοι που έχουν το θράσος να σου πουν ότι "Μαζί τα φάγαμε"!

Σου υποσχέθηκαν ΠΑΙΔΕΙΑ: Σου έδωσαν αμάθεια, αντί για βιβλία φωτοτυπίες και DVD (αν στα έδωσαν και αυτά), άθλια σχολικά κτήρια, συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων, φροντιστήρια όπου ξοδεύεις μια περιουσία για να μάθεις πράγματα που έπρεπε να τα διδαχθείς στο σχολείο σου, μια θέση να κληρωθείς ανάμεσα σε 617 οικογένειες Βολιωτών όπου 50 τελικά οικογένειες θα επιλεγούν για φοίτηση σε δημοτικούς νηπιακούς σταθμούς! Αυτοί που στα έδωσαν αυτά, είναι οι ίδιοι που "αγωνίζονται" για δωρεάν και δημόσια παιδεία και παράλληλα στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά σχολεία και κολλέγια (Μητσοτάκης-Παπανδρέου-Παπαρήγα-Κωνσταντόπουλος-Σαμαράς κ.α)

Σου υποσχέθηκαν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Σου έδωσαν το ΔΝΤ, για να σε επιτηρεί μαζί με τους κουστουμάτους της Τρόικας κάθε τρείς και λίγο και να σου επιβάλλουν τους όρους τους. Παρέδωσαν την Πατρίδα και τον Εθνικό μας πλούτο σε κάθε λογής ξένα οικονομικά συμφέροντα και έδωσαν το δικαίωμα στα γειτονικά μας κράτη να εποφθαλμιούν εδαφικά μας μερίδια (Αιγαίο-Θράκη-Ήπειρος). Αυτοί που "αγωνίστηκαν" για ελευθερία-δημοκρατία και κοινοβουλευτισμό, είναι οι ίδιοι που μετέτρεψαν τη δημοκρατία και το κοινοβούλιο σε άσυλα του καπιταλισμού και της οικονομικής ολιγαρχίας που εξουσιάζει τον τόπο μας.

38 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ

ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ;

διαβάστε επίσης: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ – 17 ΝΟΕΜΒΡΗ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

διαβάστε επίσης: ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: Η “Ηλένια” και το μεγάλο ΨΕΜΑ μιας ολόκληρης εποχής

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος