5/11/11

ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ‏

Πληροφορηθήκαμε από το εθνικιστικό ιστολόγιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (www.xagr.net)

αλλά και από όλα σχεδόν τα εθνικιστικά-πατριωτικά ιστολόγια ότι ο Κορίνθιος Μπεγλίτης παρήγγειλε δικαστική διερεύνηση στην εισαγγελία για τα «επεισόδια» που υποτίθεται διέπραξαν οι απόστρατοι κατά τη συγκέντρωση τους στο ΥΠΕΘΑ. Μάλιστα η αστυνομία ταυτοποίησε και φυσικά πρόσωπα. Μπράβο στην αστυνομία. Πόσο γρήγορα ενήργησε. Για τους 4 νεκρούς της Marfin ακόμα συσκέπτεται. Θέλω λοιπόν να δηλώσω ότι ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. Εκπροσωπούσα την κίνηση «Ισχυρός Δεσμός Εθνικιστών Αποστράτων» - Ι.Δ.Ε.Α. Εκεί ήσαν και οι κινήσεις των Εφέδρων Αποστράτων, Ελλήνων Αποστράτων, Ενεργών Αξιωματικών, Εθνικιστών Αξιωματικών κλπ. Όλοι συγκροτούμε μια καθαρή ιδέα.

Και κάτι τελευταίο για τον κορίνθιο μπεγλίτη. Σε παρακολουθούμε σε όλα τα πολιτικά σου βήματα, σε όλες τις δηλώσεις σου. Από τότε που ήσουν ημι-κηπουρός στην Ε.Ε έως τώρα. Αταλάντευτος στην μεταεθνική σου προσπάθεια. Και εσχάτως συνειδητός στρατομάχος. Δεν δίστασες να αποκεφαλίσεις όλη την ενεργό πυραμίδα του στρατεύματος. Εξαφάνισες όλη την Τάξη 77 της ΣΣΕ, τέσσερις ετοιμοπόλεμους κα επιχειρησιακούς αντιστρατήγους. «Πήδηξες» μια ολόκληρη ΤΑΞΗ. Τώρα αν θα πηδήξεις και εσύ την τάξη εξαρτάται. Πάντως εμείς ως κίνηση στο ευχόμαστε ώστε να μας αντιμετωπίσεις «LIVE» μέσα στην επόμενη βουλή.

Ως επίλογο αντιγράφω από το εξαιρετικό βιβλίο του αειμνήστου Χρήστου Ζαλοκώστα «ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ»-Αθήνα 1949-Εκδόσεις Άλφα «…στις ανασκαφές στην αρχαία Δήλο βρέθηκε μια μαρμάρινη αναθηματική πλάκα όπου υπάρχει μια αναρριχώμενη άμπελος που κατατρώγεται από έναν τράγο. Εκεί γράφεται «Τράγε ως τη ρίζα και αν με φας σταφύλι εγώ θα κάνω, για το κρασί που θα χυθεί στο σφάξιμο σου επάνω…».

Παν. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης

Απόστρατος Λοχαγός – Μέλος Συνδέσμου «ΣΣΕ Τάξη 77»

Τομέας Λάρισας