9/11/10

Ανακοίνωση για τις δημοτικες εκλογες!!!


Δήμος Αθηναίων: Μιχαλολιάκος Νικόλαος 9.700 ψήφοι και ποσοστό 5,3% , Δήμος Θεσσαλονίκης: Βασιλικός Κωνσταντίνος 1.228 ψήφοι και ποσοστό 1,00%

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος: Ρήγας Χρήστος 7.134 ψήφοι και ποσοστό 1,87%, Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σαμπαζιώτης Θεόδωρος 5.361 ψήφοι και ποσοστό 1,44%

Η Χρυσή Αυγή Λαϊκός Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τις δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων σε δήμο Αθηναίων, δήμο Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και Περιφέρεια Πελοποννήσου, που στήριξαν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος, δίνοντας έναν υπέροχο αγώνα στο πλευρό των μαχόμενων Ελλήνων Εθνικιστών. Απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Εθνικιστές και Πατριώτες, οι οποίοι στοιχίθηκαν δίπλα μας σε αυτήν την μάχη είτε στους δρόμους, είτε στελεχώνοντας τα ψηφοδέλτιά μας, όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες, που έδωσαν τον αγώνα τον καλό με μέσα πενιχρά, με όλη την δύναμη της ψυχής τους και της καρδιάς τους, έναν αγώνα νικηφόρο πέρα για πέρα! Η 7η Νοεμβρίου του 2010 είναι μία ξεχωριστή ημέρα για το Κίνημά μας. Πήραμε σε δύο μόνον δήμους από τις εκατοντάδες και σε δύο μόνο περιφέρειες από τις 13 περισσότερους ψήφους από όσους είχαμε πάρει στις Ευρωεκλογές σε ολόκληρη την Ελλάδα!

Ο δρόμος είναι ανοικτός για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο λαός περιμένει πολλά από εμάς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και έχουμε καθήκον να σταθούμε στο πλευρό του και θα σταθούμε.

Συμπέρασμα 1ο: Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή» δεκαπλασίασε το ποσοστό του σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του 2009 (στην περιφέρεια της Α’ Αθηνών είχαμε λάβει 0,51% και τώρα ξεπεράσαμε το 5,3%).

Συμπέρασμα 2ο: Στις καταστάσεις των εκλογέων της Αθήνας περιλαμβάνονταν 13.000 περίπου λαθρομετανάστες. Αυτοί μεταφέρονταν μαζικά στα εκλογικά τμήματα, στην είσοδο των οποίων – ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ – εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων τους μοίραζαν στοίβες ψηφοδελτίων, με την πλήρη ανοχή και κάλυψη της αστυνομίας. Οι μόνοι που αντέδρασαν στην ξεκάθαρη παρανομία ήταν οι εκλογικοί αντιπρόσωποι της Χρυσής Αυγής. Αποτέλεσμα των παραπάνω, να εκλέξει δημοτικό σύμβουλο το «Ανταρσία» και να μας περάσει με το ισχνό 0,4% ο «Σύριζα», εκλέγοντας δεύτερο αντιπρόσωπο.

Επομένως είχαμε ξεκάθαρη αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και η νέα σύνθεση του συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων προέκυψε από τις ψήφους των λαθρομεταναστών.

Συμπέρασμα 3ο: Σε πολλές περιοχές των Αθηνών που τα κοινωνικά προβλήματα είναι εξαιρετικά έντονα η Χρυσή Αυγή ξεπέρασε το 20%, ποσοστό που προ ολίγου καιρού φάνταζε εξωπραγματικό.

Συμπέρασμα 4ο ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Τα υψηλά ποσοστά μας στον Δήμο της Αθήνας αποτέλεσαν βασικό θέμα συζήτησης σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς χθες και σήμερα. Χατζηνικολάου, Νικολακόπουλος, Πρετεντέρης και όλοι οι χρυσοπληρωμένοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης δεν έκρυψαν σε καμία περίπτωση τους φόβους και τις ανησυχίες τους για την άνοδό μας. Ούτε ένας όμως δε μας έδωσε ούτε ένα δευτερόλεπτο τηλεοπτικού χρόνου για να απευθυνθούμε στον ελληνικό λαό, που λίγες ώρες πριν μας είχε περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του. Η Δημοκρατία τους φαίνεται ανίκανη να τηρήσει ακόμα και τα στοιχειώδη προσχήματα.

Είναι προφανής ο φόβος και η αγωνία τους, γιατί αυτό το Κίνημα που σήμερα αυξάνεται, ωριμάζει και ενισχύεται, αύριο μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτο.

Ζήτω η Νίκη!