15/11/10

Επιτυχής η συμμετοχή του Πυρήνα μας παρά τις απειλές

Απόψε στο κέντρο του Βόλου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πορεία των Κυπρίων ενάντια στο ψευδοκράτος. Η πορεία άρχισε από την Πλ. Ελευθερίας.Ο πυρήνας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μαγνησίας συμμετείχε δια των εκπροσώπων του.Ως Εθνικιστές καταδικάζουμε το ψευδοκράτος αυτό, θεωρώντας απαράδεκτες τις λύσεις που προτείνει ο Χριστόφιας.


Η πορεία τελείωσε με επιτυχία, παρά τις απειλές κάποιων υποκειμένων που αυτοαποκαλούνται «αναρχικοί», επιβεβαιώνοντας έτσι την τρομοκρατική τους τακτική. Συγκεκριμένα λίγο μετά την έναρξη της πορείας, εμφανίσθηκαν και άρχισαν τις απειλές και τις ύβρεις ενάντια σε συναγωνιστές μας. Οι απειλές συνεχίσθηκαν για αρκετό μήκος της πορείας νομίζοντας ότι θα φοβήσουν…Τα συνθήματα των Υπερήφανων Ελλήνων Νέων κάλυπτε την αισχρολογία τους. H πορεία τερμάτισε στο Πάνεπιστήμιο Θεσσαλίας με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, και ακολούθησε εκδήλωση.

Για εμάς τους Εθνικιστές αυτές οι θρασύδειλες ενέργειες είναι κυριολεκτικά άσκοπες, και δεν πρόκειται να κάμψουν το ηθικό μας. Ο Αγώνας για Έθνος και Πατρίδα θα συνεχίσει μέχρι την Τελική Νίκη. Ο Αγώνας για Λευτεριά της Κύπρου μας και η Ένωση με τη Μητέρα Ελλάδα συνεχίζεται Εναντίον Ολων.!