7/4/09

«ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΦΕΔΡΙΚΟΣ «ΣΥΡΙΖΑ»


Αντιτάσσονται στην κατασκευή του ελληνο-ρωσσικού αγωγού, είναι υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης ναρκωτικών και δεν είναι αντίθετοι στη χρήση του ονόματος Μακεδονία από τα Σκόπια


Είναι φανερό τοις πάσι ότι από κάποιους κύκλους του κατεστημένου προωθείται το κόμμα των Οικολόγων, για να στρέψουν την αναμενόμενη έκφραση οργής του κόσμου στις ευρωεκλογές, προς ανώδυνα, ακίνδυνα και ελεγχόμενα μονοπάτια. Μάλιστα, για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν αυτά τα… μπουμπούκια, αρκεί να σας πούμε ότι αντιτάσσονται στην κατασκευή του ελληνο-ρωσσικού αγωγού φυσικού αερίου, για λόγους… προστασίας του περιβάλλοντος (και των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων βεβαίως-βεβαίως), αλλά είναι υπέρ της αποποινικοποίησης της χρήσης ναρκωτικών, υπέρ της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς παραχαράκτες κ.λπ. Μέχρι πρότινος, τα ΜΜΕ φρονίμως ποιούντες, απέφευγαν να βγάζουν στη δημοσιότητα τα στελέχη του κόμματος αυτού, για να μην πάρει χαμπάρι ο κόσμος τι… κελεπούρια του πλασάρουν και χαλάσει η… συνταγή.

Το Θέμα της προηγούμενης Κυριακής έκανε το… λάθος να εμφανίσει κάποιους απ’ αυτούς τους… επίδοξους σωτήρες μας και ιδού το αποτέλεσμα: «Κώστας Δικαίος- Ο Alternative δικηγόρος των φρικιών των Εξαρχείων και των κοινωνικών κινημάτων. Από τον Μάη του ‘68 βρέθηκε στην παράνομη δράση κατά της χούντας, υπήρξε συνομιλητής αλλά όχι συνοδοιπόρος του Ανδρέα Παπανδρέου … Γιάννης Χαραλαμπάκης- Ακτιβιστής της αντιπαγκοσμιοποίησης, φαρμακοποιός και Πειραιώτης, πέρασε από τον αναρχικό χώρο, κατατάσσει τον εαυτό του στην αριστερή τάση… Και μην ξεχνάμε και τον Τρεμόπουλο (που δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη στο Θέμα), ηγετικό στέλεχος των Οικολόγων-Συκολόγων, μόνιμο υποψήφιο νομάρχη Θεσσαλονίκης και εμπνευστή της… φαεινούς ιδέας να δοθεί το όνομα του αρχισφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ σε κεντρική λεωφόρο της Θεσσαλονίκης! Να εφιστήσουμε λοιπόν την προσοχή σε όλους: Προσοχή! Οι Οικολόγοι είναι ο εφεδρικός ΣΥΡΙΖΑ!

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος