8/12/08

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Χάος και αναρχία επικράτησε χτες το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου από τις 19:00 μέχρι τις 23:00. Ανενόχλητοι και σαν κύριοι κρανιοφόροι-κουκουλοφόροι ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ περιφέροταν στο κέντρο σπάζοντας τζαμαρίες υποκαταστημάτων τραπεζών, αναποδογυρίζοντας κάδους απορριμμάτων και τρομοκρατώντας τους περαστικούς πολίτες.

Η πορεία (ΣΥΡΙΖΑ-Αναρχικών-Αριστεριστών) ξεκίνησε στις 19:00 από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με προορισμό την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Εκεί δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν. Έπειτα κατευθύνθηκαν στο δικαστικό μέγαρο όπου προξένησαν φθορές. Ύστερα κατεβήκαν την οδό Ιωλκού, έστριψαν στην οδό Δημητριάδος και τότε επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όπου πάλευαν επί 15 λεπτά για να σπάσουν τις τζαμαρίες. Τελικά τα κατάφεραν ανοίγοντας…..τρύπες στα τζάμια. Σειρά πήρε ένα άλλο υποκατάστημα τράπεζας στη Δημητριάδος όπου και εκεί πάλευαν επί 15 λεπτά για να σπάσουν τις τζαμαρίες και τελικά ανοίξαν….τρύπες.

Κάπου εκεί η πορεία διασπάστηκε σε δύο μέρη. Το ένα σκέλος πήγε παραλιακά και το υπόλοιπο σκέλος αποτελούμενο από 40 με 50 άτομα όλοι τους με κράνη-ρόπαλα-πέτρες-κουκούλες συγκεντρώθηκε στη αρχή της οδού Ιάσονος. Ήταν φως φανάρι ότι θα παίρνανε αμπάριζα όλες τις τράπεζες και η αστυνομία θα μπορούσε να είχε λάβει τα μέτρα της ώστε να μην συμβεί τίποτα καθότι οι αναρχικοί έκαναν 20 λεπτά στάση (στη αρχή της οδού Ιάσονος) μέχρι να οργανωθούν κλπ, χρόνος όπου θα μπορούσε να δράσει η αστυνομία. ΟΜΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ….ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;;;;;

Η πορεία ξεκινάει και όλες οι τράπεζες της Ιάσονος λεηλατούνται (10 τον αριθμό). Σε κάθε τράπεζα παρέμεναν 10 με 20 λεπτά όπου παλεύανε με.....τα τζάμια για να καταφέρουν σε όλες τις τράπεζες να......ανοίξουν τρύπες. Το κλίμα ήτανε καθαρά τρομοκρατικό καθότι όλοι οι περαστικοί τρέχανε να σωθούνε φοβούμενοι για την σωματική τους ακεραιότητα. Οι δρόμοι του Βόλου στο κέντρο στις 22:00 ήταν άδειοι ενώ άλλες φορές τέτοια ώρα γινόταν συνωστισμός. Έκει φτάσαμε, να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στη πόλη μας και όλα αυτά σε περίοδο ειρήνης και…δημοκρατίας.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΖΑΜΑΡΙΑ;;;;;;; ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ;;;;;;;

Οι μόνοι κερδισμένοι από αυτή την ιστορία θα βγούνε οι πολιτικοί που θα ξεχαστεί για λίγο το Βατοπέδι και οι μεγαλοκαναλάρχες με τα αποκλειστικά πλάνα τους και τις συνεχείς διακοπές (ανα 10 λεπτά) για διαφημίσεις. Όσο πιο πολύ πουλάει το θέμα ανεβαίνει και η τιμή του διαφημιστικού δευτερόλεπτου. (ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ)

Ηθικοί αυτουργοί για την κατάσταση αυτή είναι όλοι αυτοί που καλλιέργησαν την προπαγάνδα ενός αντεθνικού αριστερισμού και χειροκροτούσαν από τα τηλεοπτικά παράθυρα αυτούς που έκαιγαν και καίνε κατά περίσταση την Ελληνική Σημαία(ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ)! Ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που άφησαν μια ολόκληρη νεολαία έρμαιο στα νύχια της προπαγάνδας ενός μπολσεβίκικου ιστορικού απολιθώματος.

Ηθικός αυτουργός για τα όσα συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβούν είναι η οικονομικοπολιτική εξουσία αυτής της χώρας, που δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για Έθνος, Πατρίδα, Λαό και κράτος. Όλα αυτά δεν τους ενδιαφέρουν. Τους ενδιαφέρουν το χρήμα και οι ψήφοι και προκειμένου να μη χάσουν την καρέκλα τους αδιαφορούν για το γεγονός ότι έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε μία κυριολεκτική κοινωνική ζούγκλα.

Κράτος δεν είναι δυνατόν να υπάρξει υπό αυτές τις συνθήκες. Ζούμε μέσα σε ένα κράτος οπερέτα. Το μοναδικό κράτος που μπορεί να υπάρξει είναι ένα κράτος ΕΘΝΙΚΟ!

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος