4/12/08

Στρατούλης: Έργα και ημέρες ενός “κυνηγού” της Χρυσής Αυγής


Καταγγελία κατά του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ασκούσε εργασία ασυμβίβαστη προς το επάγγελμα του: Ξεμπροστιάζεται σήμερα ο Δημήτρης Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ γνωστός για τις επιθέσεις του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς όπως είναι γνωστό είναι υπάλληλος του ΟΤΕ αλλά μέχρι το 2001 που παραιτήθηκε το δικηγορικού του επαγγέλματος δήλωνε και τα δύο επαγγέλματα κάτι που είναι ασυμβίβαστο. Από το 1995 μέχρι το 2001 ασκούσε εργασία ασυμβίβαστη προς το επάγγελμα του. Μάλιστα έλαβε ποσό 1,3 εκ. δρχ. τότε, από το ταμείο συνεργασίας του δικηγορικού συλλόγου. Τώρα ο σύλλογος ζητάει… να επιστρέψει τα χρήματα πίσω ο Στρατούλης αλλιώς θα τον στείλει στο εισαγγελέα. Καλά το θέμα δεν είναι αυτό. Αλλά το γεγονός ότι ο Στρατούλης προφανώς ήξερε τι έκανε αλλά παρόλα αυτά πήρε τα χρήματα από τον δικηγορικό σύλλογο. Το θέμα ανέδειξε το “Παρόν” και πλέον ο Δημήτρης Στρατούλης πρέπει να δώσει τις απαντήσεις του όπως αρμόζει σε πολιτικό πρόσωπο.


ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Δήλωση του Δ. Στρατούλη: Σχετικά με τη συνεργασία της Αστυνομίας με τη «Χρυσή Αυγή» ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5» (Μπ. Μιχαλοπούλου), δήλωσε τα εξής:Η παραπαίουσα από τα σκάνδαλα Κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει ολόκληρη την πολιτική ευθύνη για τη χθεσινή εικόνα και δράση της Αστυνομίας ως παρακρατικής οργάνωσης περασμένων και ανώμαλων περιόδων της χώρας μας.

Η Αστυνομία λειτούργησε χθες ως παρακράτος γιατί:

1.Επέτρεψε να γίνει η συγκέντρωση της «Χρυσής Αυγής», μιας εγκληματικής οργάνωσης που επανειλημμένα το τελευταίο εξάμηνο μέλη της έχουν κάνει δολοφονικές επιθέσεις σε νέους, σε αριστερούς και σε μετανάστες (ακόμα και μέσα στα σπίτια τους).

2.Συνεργάστηκε ανοιχτά με τα φασιστοειδή της «Χρυσής Αυγής», όχι μόνο διευκολύνοντάς τους να μαχαιρώσουν ή να χτυπήσουν συμμετέχοντες σε διαδήλωση μεγάλου αριθμού κοινωνικών, συνδικαλιστικών και πολιτικών φορέων, αλλά και να φυγαδεύσουν με φορτηγάκι τα εγκληματικά τους σύνεργα.

3. Αντί να συλλάβει, φυγάδευσε τα φασιστοειδή που είχαν επιτεθεί δολοφονικά σε διαδηλωτές.

4. Επιτέθηκε απρόκλητα το ίδιο βράδυ σε διαδηλωτές, δημοσιογράφους και περαστικούς, πνίγοντας τους μαζί με τους χιλιάδες κατοίκους του κέντρου της Αθήνας σε τόνους δακρυγόνων και χημικών.Η πολιτική καταδίκη από όλους τους πολίτες και τη νεολαία προς την Κυβέρνηση και προς την πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας για τη χθεσινή στάση της θα πρέπει να είναι άμεση, καθολική και απερίφραστη.
Αναρτήθηκε από Σπάρτακος