22/5/18

Το τερμάτισαν οι σταλινόψυχοι Συριζαίοι: "Να διώκονται όσοι διαφωνούν μαζί μας”!



Κυρίαρχο θέμα των τελευταίων ημερών που μονοπωλεί τα μίντια και το διαδίκτυο είναι το περιστατικό με τον γνωστό και μη εξαιρετέο «δήμαρχο» Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ο οποίος, έπεσε θύμα των προκλητικών και εμπρηστικών δηλώσεών του και της βίας στην οποία προέτρεπε δημοσίως σε ανύποπτο χρόνο (βλ. “Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι για πολύ ξύλο”). Ας αφήσουμε  όμως το εν λόγω περιστατικό και ας μιλήσουμε για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τις δηλώσεις που ακολούθησαν…


Όπως έγινε γνωστό αυτό το περιστατικό απετέλεσε – για άλλη μια φορά – την αφορμή για την προβολή και πρόθεση υλοποιήσεως των ευσεβών πόθων και των φαντασιώσεων της αντεθνικής κυβερνητικής συριζαίϊκης συμπαιγνίας για προσπάθεια επιβολής ενός μηχανισμού λογοκρισίας, ακόμη δε και ποινικοποιήσεως της ελεύθερης σκέψεως! Ο Κοντονής λοιπόν μεταξύ άλλων ανέφερε το εξής πρωτοφανές: «η δίωξη όσων δημόσια επιδοκιμάζουν τέτοιες πρακτικές είναι καθήκον της Πολιτείας»!

Συνεπώς όχι μόνο οποιοσδήποτε εκφράσει διαφωνία ή αντίδραση, θα στοχοποιείται από το ξενόδουλο σύστημα εξουσίας και τους πραιτωριανούς του αλλά και αν ακόμη κάποιος επιδοκιμάσει πρόσωπο ή συμπεριφορά που αντιτίθεται στην καθεστηκυία τάξη ή εγκρίνει εκπεφρασθείσες αντιδράσεις, τότε πρέπει και αυτός να στοχοποιείται και να διώκεται! Πρόκειται για την επιτομή ενός μαρξιστοκίνητου απεχθούς ολοκληρωτισμού, τον οποίο οι ιθύνοντες του κυβερνητικού μορφώματος επιχειρούν να επιβάλουν κάτω από τον μανδύα των “δημοκρατικών αρχών” και της πολιτικής ορθότητας.

         Από την άλλη στο ίδιο μήκος κύματος ο “σύμβουλος” στρατηγικού σχεδιασμού ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του. Σε ανάρτησή του ο εντριβής με την καλλιέργεια κάνναβις, Καρανίκας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό το εξής αδιανόητο, το οποίο ταλαντεύεται μεταξύ ιλαροτραγωδίας και ηθικής καταπτώσεως:

«Δεν φτάνει να καταδικάσουμε τον φασισμό. Δεν φτάνει να καταδικαστεί ο φασίστας. Πρέπει παράλληλα να απαντήσουμε αν επιτρέπεται να μεγαλώνει παιδί αυτός ο φασίστας γονέας που επιτίθεται στον δήμαρχο;»

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τα μέλη που συναπαρτίζουν αυτό το μόρφωμα, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, εξωτερικεύοντας αναισχύντως τις νοσηρές τους αντιλήψεις και τις αποστεωμένες πολιτικές τους καταβολές χωρίς κανένα κόστος και φυσικά χωρίς καμία συνέπεια. Κατά τους καρανικές λοιπόν, απαγορεύεται ένας “φασίστας”, κάποιος πολίτης δηλαδή που δε συμφωνεί με τον κυρίαρχο εθνομηδενισμό ή δεν ανήκει στην αντεθνική αριστερά, να μεγαλώνει παιδί! Λέτε οι “σύντροφοι” του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εισάγουν νομοσχέδιο που να απαγορεύουν σε πολίτες με πατριωτική συνείδηση, μη αριστερούς ή εν πάση περιπτώσει σε όσους διαφωνούν με την εθνοδιαλυτική και αντικοινωνική πολιτική της κυβερνώσας αριστεράς να τεκνοποιούν; Λέτε όσοι προτίθενται να τεκνοποιήσουν, να υποβάλλονται πρώτα σε τεστ κοινωνικών διαπιστευτηρίων; Στο ελλαδιστάν του 2018 όλα είναι δυνατά…

Γεώργιος Σ.