6/1/18

Επισκέψεις Παναγιώτη Ηλιόπουλου σε Ιδρύματα και Σώματα Ασφαλείας


Η Τ.Ο. Μαγνησίας με επικεφαλής τον βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο πραγματοποίησε διήμερο επισκέψεων σε Ιδρύματα και Σώματα ασφαλείας του Βόλου για να ανταλλάξει ευχές και να προσφέρει μέρος των συγκεντρωμένων ειδών ρουχισμού.
Επισκεφθήκαμε το Ορφανοτροφείο Βόλου όπου παραδώσαμε μεγάλη ποσότητα ρουχισμού, παίξαμε με τα παιδιά και υποσχεθήκαμε ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε μαζί τους για να απολαύσουμε τη συντροφιά τους χωρίς περιορισμό ώρας.
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε ένα πολύ ιδιαίτερο Ίδρυμα με υψηλό επίπεδο προσφοράς στα άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τις Άσπρες Πεταλούδες όπου μας υποδέχθηκε ο ακούραστος κ. Θανάσης Μπακαλιάνος και το εξειδικευμένο προσωπικό του Ιδρύματος που μας ξενάγησαν σε δωμάτια αποκατάστασης με πρωτοποριακή τεχνολογία για ολόκληρη την Ελλάδα.


Ο κύκλος με τα Ιστορικά Ιδρύματα έκλεισε με το Γηροκομείο Βόλου όπου μας ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του ο πρόεδρος κ. Παύλος Πάνος, ο Διευθυντής και η κοινωνική λειτουργός. Ανταλλάξαμε ευχές για την νέα χρονιά και δεχτήκαμε με χαρά τις πολύτιμες ευχές των γηραιότερων συμπολιτών μας.

Το διήμερο έκλεισε με δύο από τις νευραλγικές Υπηρεσίες της πόλης. Την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Στην Πυροσβεστική συζητήσαμε με τον κ. Υποδιοικητή και τους Πυροσβέστες που δίνουν τον δικό τους αγώνα καθημερινά και στο Αστυνομικό Μέγαρο μας υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής κος Ιωάννης Τόλιας. Μετά τις καθιερωμένες ευχές ξεναγηθήκαμε από τον κο Καραϊσκο στο εντυπωσιακό μουσείο με στολές της Ελληνικής Αστυνομίας που φιλοξενείται στο Μέγαρο.

Καθημερινά αποδεικνύουμε με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει εντός αλλά και εκτός Βουλής τους πολίτες που έχουν ανάγκη αλλά και τα σώματα ασφαλείας που βοηθούν την ομαλότητα της καθημερινότητάς μας.