11/1/18

Ο Καμμένος παραδέχεται ότι μεθοδεύουν την απομάκρυνσή της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Βόλο


Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ο εμπαιγμός των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και συγκεκριμένα του εκλεγέντος από τύχη και «υπερδραστήριου» συριζαίου βουλευτή Mαγνησίας κ. Μπαλή, ο οποίος διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο
, ότι «δεν υπάρχει σχετική ειλημμένη απόφαση» και ότι η απομάκρυνση της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από φημολογίες… Πράγματι επικυρωμένη, επίσημη απόφαση δεν υπάρχει. Πρόθεση όμως υπάρχει και το αν η (ειλημμένη ή όχι) απόφαση τεθεί σε ισχύ και εφαρμοσθεί θα το δούμε σύντομα.
Το θράσος λοιπόν των συριζαίων είναι απύθμενο σε σημείο που εμπαίζουν κατάμουτρα την τοπική κοινωνία αλλά και τον ελληνικό λαό, αν σκεφθεί κανείς ότι ξεκίνησαν με … αντιμνημονιακές κορώνες και φαιδρές υπερβολές ενώ τώρα υπερψηφίζουν μανιωδώς με χέρια και πόδια ό,τι πιο αντιλαϊκό και αντιεργατικό υποδεικνύουν τα αρπακτικά του μνημονίου. Τώρα παίζοντας με τις λέξεις προσπαθούν να περισώσουν ό,τι απέμεινε από την εκλογική τους πελατεία και να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στους κοινοβουλευτικούς καταλόγους.
Στην ερώτηση λοιπόν που κατέθεσε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος στις 18/12/2017, έλαβε την εξής απάντηση από τον Π. Καμμένο:
«Στο πλαίσιο της επανεξέτασης της Δομής Δυνάμεων, με σκοπό τη βελτίωση τόσο της επιχειρησιακής ετοιμότητας των ΕΔ, όσο και της στελέχωσης, επανεξετάζεται το σύνολο των δομών του Στρατού Ξηράς. Για το σκοπό αυτό έχουν συγκροτηθεί επιτροπές, οι οποίες εξετάζουν πολυπαραμετρικά, το σύνολο των επιλογών που υπάρχουν. Στο ανωτέρω πλαίσιο, την παρούσα περίοδο μελετάται από επιτροπή και η πιθανή μεταστάθμευση της 32 ΤΑΞ ΠΖΝ στον Αυλώνα Αττικής…»
Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών τελεί σε άμεση συνάρτηση με την οικονομία και κοινωνία του τόπου ενώ δε συνιστά τη βασικότερη στρατιωτική μονάδα της Μαγνησίας. Είναι πολύ εύκολο για αυτούς να καταφεύγουν σε επικοινωνιακά τεχνάσματα για ένα θέμα τοπικού ενδιαφέροντος, τη στιγμή που κατορθώνουν με περίσσιο θράσος και έκδηλη ανυποληψία να καλούν σε διαδηλώσεις εναντίον αντιλαϊκών μέτρων που νομοθετούν οι ίδιοι! Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι ως Χρυσή Αυγή θα μας βρουν απέναντί τους και θα αγωνιστούμε για την παραμονή του στρατοπέδου στην πόλη μας.