29/11/16

Χρυσή Αυγή παντού! Δυναμική πολιτική εκδήλωση στο Ελευθεροχώρι Ελασσόνας – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Χρυσή Αυγή παντού! Δυναμική πολιτική εκδήλωση στο Ελευθεροχώρι Ελασσόνας – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Χρυσή Αυγή παντού! Δυναμική πολιτική εκδήλωση στο Ελευθεροχώρι Ελλασόνας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Πρωτοφανής Εθνικιστικός παλμός στο Μ. Ελευθεροχώρι Ελασσόνας στη Λάρισα όπου οι Έλληνες Εθνικιστές από τις εσχατιές της Θεσσαλίας έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση της Τ.Ο. Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή όπου παρευρέθησαν και ανέλυσαν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις οι βουλευτές Μαγνησίας και Ευβοίας Συναγωνιστές Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος.
Είχε προηγηθεί νωρίτερα η μεγαλύτερη αστυνομική κινητοποίηση που γνώρισε ποτέ η ευρύτερη περιοχή με τις αστυνομικές αρχές να μην επιτρέπουν σε εκλεγμένα από τον Ελληνικό λαό μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου να επισκεφθούν Αγροτικό Συνεταιρισμό της περιοχής στο χώρο του οποίου είχε συγκεντρωθεί μικρός αριθμός αριστερών παρακρατικών. Παρά την επιμονή και τις διαμαρτυρίες των δύο βουλευτών η αστυνομία παρεμπόδισε τελικά την επίσκεψη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος μας συνέχιζαν να καταφθάνουν στο σημείο όπου η αποστολή της Χρυσής Αυγής ακινητοποιήθηκε από την Αστυνομία. Ακόμα και απλοί πολίτες από διερχόμενα αυτοκίνητα άλλαζαν προορισμό και ενώνονταν μαζί με τους Έλληνες Εθνικιστές σε ένα κομβόι αρκετών χιλιομέτρων.
Ένα παραδοσιακό αποστακτήριο στο Δαμάσι Ελασσόνας ήταν ο επόμενος σταθμός όπου οι συγκεντρωμένοι παραγωγοί παραδοσιακού τσίπουρου ενημέρωσαν τους Συναγωνιστές Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Νίκο Μίχο για την άδικη και βαρύτατη φορολογία και τους περιορισμούς που επέβαλαν τα Μνημόνια οδηγώντας σε αφανισμό έναν ολόκληρο υγιή κλάδο.
Ακολούθησε διανομή εντύπων στην πόλη της Ελασσόνας με τελικό προορισμό το Μεγάλο Ελευθεροχώρι όπου ο πρόεδρος της ιστορικής κοινότητας Συναγωνιστής Διονύσιος Ξεφτέρης και οι κάτοικοι υποδέχθηκαν θερμά τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου και σε ακροατήριο που πάλλονταν από ενθουσιασμό πρώτος έλαβε τον λόγο ο κοινοτάρχης Συναγωνιστής Διονύσιος Ξεφτέρης ευχαριστώντας του δύο βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των κατοίκων αφουγκραζόμενοι την ανάγκη για αληθινή ενημέρωση και στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Νίκος Καραμητράκης, γραμματέας της Τ.Ο. Φαρσάλων ο οποίος κάλεσε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να πυκνώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής.
Στη συνέχεια με έναν μεστό και απόλυτα τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο ο Βουλευτής Μαγνησίας Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στην ζοφερή πραγματικότητα την οποία βιώνει το σύνολο του Ελληνικού λαού δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι η Χρυσή Αυγή δεν αναγνωρίζει κανένα χρέος της Ελλάδος στους δανειστές.
Χρέος το οποίο θα καταγγείλει ως επαχθές όταν πολύ σύντομα θα κληθεί να κυβερνήσει. Ο βουλευτής Μαγνησίας επισήμανε το πρόβλημα αξιών και ηθικής παρακμής που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, πρόβλημα που δημιούργησε η επιβολή των Μνημονίων από το σύνολο των αστικών κομμάτων της Μεταπολίτευσης. Το αξιακό σύστημα των Ελλήνων Εθνικιστών με άξονα την Εθνική Κυριαρχία έρχεται να βάλει στην πρέπουσα τάξη τα κακώς κείμενα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.
"Σε μία εποχή που είναι ακραία -λαθρομετανάστες, μνημόνια, εθνικά ζητήματα-δεν μπορούμε να είμαστε μετριοπαθείς. Στις ακραίες καταστάσεις δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί όταν η Πατρίδα κυριολεκτικά χάνεται’", δήλωσε ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέσα στις επευφημίες του ακροατηρίου.
»Μοναδική φωνή αντίστασης που προσπαθεί να αναδείξει το βρώμικο παιχνίδι όλων των πολιτικών κομμάτων και την υποκρισία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι η Χρυσή Αυγή. Το κλίμα παγκοσμίως αλλάζει. Διαφαίνεται η αφύπνιση των ελεύθερων λαών -Εθνών και η βούληση για την ανάγκη τέλους της παγκοσμιοποίησης. Τα Έθνη έχουν σύνορα, παραδόσεις και θρησκεία και μόνο η Χρυσή Αυγή δύναται να προασπίσει την Εθνική φυσιογνωμία της Φυλής μας’’ τόνισε κλείνοντας την ομιλία του ο Βουλευτής Μαγνησίας.
Τελευταίος τον λόγο πήρε ο βουλευτής Ευβοίας Συναγωνιστής Νίκος Μίχος όπου με σαφή και αμεσότατο πολιτικό λόγο αναφέρθηκε στο σαθρό πολιτικό κλίμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και στους κινδύνους οι οποίοι ελλοχεύουν για την χώρα. Χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες πολιτικούς στο σύνολό τους ριψάσπιδες και προδότες ο Βουλευτής Ευβοίας τόνισε την ανάγκη ανασυγκρότησης της Ελληνικής Οικονομίας που καταδυναστεύεται από την Γερμανία και τους εγχώριους υποτακτικούς της Μέρκελ ενώ γνωστοποίησε τα υποχθόνια σχέδια της νεοταξικής Ευρώπης να υποχωρήσει η αγροτική παραγωγή έως το 2024 κάτω από το 1.5% αφανίζοντας έτσι τον αγροτικό κόσμο και κάθε ελπίδα ανάκαμψης της Ελληνικής οικονομίας.
Όπως επισήμανε ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος η Ελληνική οικονομία δεν είναι ανταγωνιστική λόγω της βαρύτατης φορολογίας από την οποία πλήττεται η ραχοκοκαλιά της πατρίδος μας, δηλαδή οι αγρότες και οι μικρές επιχειρήσεις, η πρωτογενής και η δευτερογενής παραγωγή. Η Εθνική διακυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα απαιτήσει λογιστικό έλεγχο του χρέους, την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων και την άμεση ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ, κυρίως όμως θα επιδιώξει  την στήριξη και ανακούφιση  του Ελληνικού λαού.
"Η Αλήθεια που κομίζει ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή στοίχισε έως τώρα πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις στα μέλη και την ηγεσία του κόμματος και δύο νεκρά παιδιά, τον Γιώργο και τον Μανώλη. Δεν κάνουμε πίσω, δεν θα σταματήσουμε μέχρι τελικής Νίκης’’ δήλωσε καταχειροκροτούμενος ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.