16/11/16

Συνεντεύξεις βουλευτή Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλου σε τοπικά ΜΜΕ για την πολιτική επικαιρότητα - 2 ΒΙΝΤΕΟ


Δύο συνεντεύξεις παραχώρησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής σε τοπικά ΜΜΕ του νομού, σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.


Συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος στην «Θεσσαλία Τηλεόραση» υπογράμμισε πως η νίκη του Τράμπ στις αμερικάνικες εκλογές συμβολίζει το τέλος ενός πολιτικού συστήματος δεκαετιών όπου ο λαός  απηύδησε και εν τέλει παραγκώνισε. Στην συνέχεια σχολιάζοντας το πολιτικό τοπίο της Ελλάδας τόνισε πως ο Τσίπρας έχει ξεπουλήσει την ελπίδα και πλέον η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη πολιτική ελπίδα των Ελλήνων. Άλλωστε το έχει αποδείξει εμπράκτως με τις παράνομες προφυλακίσεις οι οποίες κράτησαν αλύγιστους και αμετακίνητους από τις πολιτικές τους θέσεις τόσο τον Αρχηγό του Κινήματος όσο και τους υπόλοιπους διωκόμενους Συναγωνιστές.


Στην συνέχεια σε συνέντευξή του στο «Αστρα ΤV»  τόνισε πως στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα είναι η μόνη νικηφόρα δύναμη από την εκλογική διαδικασία, καθώς στην συνείδηση των Ελλήνων η Χρυσή Αυγή έχει ταυτιστεί με τον Αγώνα ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο και στο σάπιο σύστημα. Τέλος, αναφέρθηκε στην ανομία που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία με το άβατο των Εξαρχείων, τις καταλήψεις των αναρχικών οι οποίες έχουν σαφή κρατικά παρακλάδια στην ίδια την κυβέρνηση όσο και στα υπόλοιπα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Κλείνοντας, υπογράμμισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να καταπολεμήσει την χαώδη κατάσταση στην ελληνική κοινωνία.