31/10/16

Τρίκαλα: Η Χρυσή Αυγή στην υποδοχή των οστών του Καταδρομέα Γεώργιου Νάκου, πεσόντα του Noraltas στην Κύπρο – Φωτορεπορτάζ, ΒίντεοΗ ΓΕΝeΘΛΙΑ ΓΗ, ΤΟΥ ΉΡΩΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜεΑ ΓΕωΡΓΙΟΥ ΝαΚΟΥ, ΤΟ ΧΩΡΙο ΠΛαΤΑΝΟΣ ΤΡΙΚαΛΩΝ, ΔεΧΤΗΚΕ ΣηΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛιεΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΚΛΕΚΤο ΤΗΣ ΤεΚΝΟ. 

Με 42 χρόνια καθυστέρηση λόγω της δειλίας και της ανικανότητας του Ελλαδικού κρατιδίου, τα οστά του παλικαριού, έφτασαν σήμερα στον τελικό τους προορισμό.
Σύσσωμο το χωριό ήταν εκεί για να πει το «ύστατο χαίρε» στον ήρωα. Το παρόν έδωσε και η Χρυσή Αυγή, με κλιμάκιο της Τ.Ο, Τρικάλων, παρουσία του βουλευτή Μαγνησίας του Κινήματος και Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός βουλευτής που παρέστη στην εκδήλωση. Οι συναγωνιστές κατέθεσαν στεφάνι στην προτομή του ήρωα, ενώ η παρουσία τους απέσπασε  από πολλούς  παριστάμενους ευμενή σχόλια.
Οι πεσόντες μαχητές της Κύπρου εξακολουθούν να παραμένουν αδικαίωτοι, η Κύπρος εξακολουθεί να είναι σκλάβα στον τούρκο δυνάστη που συνεχώς απειλεί και προκαλεί. Το Ελλαδικό κρατίδιο συνεχίζει να είναι δειλό και άτολμο.
Η Χρυσή Αυγή έρχεται. Για να κάνει πράξεις τα οράματα του Ελληνισμού, για να κυματίσει η σημαία μας μέχρι εκεί που πρέπει και της αξίζει. Ανθυπασπιστής Καταδρομέας Γεώργιος Νάκος: ΑΘΑΝΑΤΟΣ.