23/3/16

Π. Ηλιόπουλος: Αντί για συλλυπητήρια, ο Τσίπρας να ζητήσει συγγνώμη για τα νέα αθώα θύματα!



Δριμεία κριτική εναντίον της εθνικώς επικίνδυνης κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής με αφορμή τις σημερινές ειδεχθείς επιθέσεις που σημειώθηκαν το πρωϊ στις Βρυξέλλες.
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε για άλλη μια φορά, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία έχει περιπέσει σε πλήθος ατοπημάτων σχετικώς με τα εθνικά ζητήματα, είναι υπεύθυνη όχι μόνο για τη επερχόμενη σταδιακή πληθυσμιακή αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού μέσω της αμείωτης εισροής αλλογενών, αλλά και για τις αιματηρές επιθέσεις εξτρεμιστών του ισλαμικού κράτους, οι οποίες κλιμακώνονται σε ιδιαιτέρως ανησυχητικό βαθμό, οι δράστες των οποίων διέρχονται από τα ελληνικά σύνορα.
Ο Συναγωνιστής τόνισε τέλος ότι οι εμμονικές ιδεοληψίες του εγχώριου εθνομηδενιστικού καθεστώτος και λοιπών ψευδο-ανθρωπιστών-θιασωτών της παγκοσμιοποίησης οδηγούν την Ελλάδα και την Ευρώπη στο στόχαστρο της ισλαμικής τρομοκρατίας.
Απέλαση των λαθρομεταναστών - Σφράγιση των ελληνικών συνόρων - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!
Στο τέλος της ομιλίας του Συναγωνιστή η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου θέλησε να αποποιηθεί των ευθυνών της για την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αλλά τελικά έλαβε την δέουσα απάντηση.