7/3/16

Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Βόλο για τη λαθρομετανάστευση – ΒΙΝΤΕΟ / Φωτογραφίες




Άλλη μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση με ισχυρή παρουσία της τοπικής κοινωνίας του Βόλου και της ευρύτερης Μαγνησίας διεξήχθη την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Βόλο με κεντρικούς ομιλητές τον Συναγωνιστή Χρήστο Νάκο και τον βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο καθώς καινούργια πρόσωπα πλαισιώνουν συνεχώς την Τ.Ο Μαγνησίας.




Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε μια δυναμική ομιλία διασαφήνισε τη διαφορά προσφύγων και λαθρομεταναστών. Η συντριπτική πλειοψηφεία των εισβολέων αυτών αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από μη εμπόλεμες ζώνες, όπως Αφγανιστάν και Πακιστάν, ενώ στις τάξεις αυτές έχουν παρεισφρήσει τζιχαντιστές και τρομοκρατικά στοιχεία οι οποίοι εισβάλλουν στην Ελλάδα κάτω από την ασυλία της ιδιότητας του «πρόσφυγα». Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν ρεπορτάζ όπου μαχητές του ISIS εξωραϊζουν την εμφάνισή τους κατά τη διέλευση των ελληνικών συνόρων, κρατώντας βρέφη στην αγκαλιά τους. Εφιαλτικές είναι οι διαστάσεις της ανεξέλεγκτης αυτής εισβολής για το μέλλον της Πατρίδας μας, για την συνοχή του εθνικού και κοινωνικού ιστού. Τα φθηνά εργατικά χέρια, η υποβάθμιση του κοινωνικού επιπέδου, η εκδήλωση κοινωνικών συγκρούσεων, η εκτόξευση της ανεργίας και η μετατροπή του εθνικού ελληνικού κράτους σε ένα πολυφυλετικό σύμφυρμα, αποτελούν βασικές μόνο συνέπειες του εθνικού αυτού εγκλήματος. Η βδελυρή δήλωση του Μουζάλα περί επίλυσης του δημογραφικού ζητήματος από τους λαθρομετανάστες είναι το λιγότερο επικίνδυνη.


Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο τέλος επεσήμανε την αναγκαιότητα διενέργειας δημοψηφίσματος για το ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως, ενώ επανέλαβε την επίσημη θέση του Κινήματός μας η οποία συνοψίζεται στα εξής: Άμεση επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους, σφράγιση των συνόρων και αυστηρή περιφρούρησή τους από τον ελληνικό στρατό. 
Όχι στην κατάληψη της Ελλάδας από αλλογενείς – Όχι στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας – Όχι στον εποικισμό!
Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία γραμμή Άμυνας ενάντια στα σχέδια για την διάλυση της Ελλάδας και η πρώτη γραμμή επίθεσης για να ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.