3/1/14

Στην συνείδηση του κάθε Έλληνα, Χρυσή Αυγή σημαίνει Ελλάδα

Αφορμή για να γράψω αυτό το κείμενο στάθηκε ένα πραγματικό γεγονός. Ένας κύριος επισκέφθηκε τοπικό κατάστημα για να αγοράσει μια Ελληνική σημαία και ο καταστηματάρχης τον ρώτησε : “Χρυσαυγίτης είστε;” ; Αυτή ακριβώς είναι στο υποσυνείδητο του κάθε Έλληνα πλέον η σκέψη όταν ακούει τις λέξεις Πατρίδα, Ελλάδα, Σημαία, Εθνικός Ύμνος κ.α. αντίστοιχου νοήματος λέξεις.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ γνήσιου Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα. Οι Έλληνες να το έχουν ταυτίσει με οτιδήποτε Εθνικό. Είτε είναι εχθροί, είτε φίλοι του Κινήματος όλοι συμφωνούν ότι Χρυσή Αυγή σημαίνει Ελλάδα και όσοι ζούμε σε αυτή την μεγάλη οικογένεια που φέρει την τιμητική ονομασία Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή μπορούμε να τους το επιβεβαιώσουμε.
ΝΑΙ, ζούμε και αναπνέουμε για να δούμε την Πατρίδα μας Ελεύθερη και Ανεξάρτητη.
ΝΑΙ, πιστεύουμε ότι η Πατρίδα μας δεν ελευθερώθηκε ουσιαστικά το 1821 και αυτό το βαρύ χρέος έχει πέσει στις δικές μας πλάτες. Εμείς έχουμε αυτή την Ιερή Υποχρέωση και θα την βγάλουμε εις πέρας.
Την ίδια στιγμή που όταν κάποιος ακούει για πασοκ και νδ του έρχονται στο μυαλό : μίζες, κομπίνες, δωροδοκίες, μαύρο χρήμα, λαμόγια, αλήτες, προδότες, ξενόδουλοι, διαφθορά κ.α. τόσο “ωραίες και ευγενικές” λέξεις, για την Χρυσή Αυγή (καλώς ή κακώς για κάποιους…) τους έρχεται συνειρμικά μια λέξη : ΕΛΛΑΔΑ!
Υποσχόμαστε ότι ο Αγώνας μας το 2014 θα είναι ακόμα πιο δυνατός, έξυπνος και παραγωγικός και η Χρυσή Αυγή θα ανατείλλει για όλους τους Έλληνες και πάνω απ’ όλα για την Ιερή μας Πατρίδα!
ΥΓ. : Για την εγκληματική συμμορία σαμαροβενιζέλου, υποσχόμαστε ότι στις 18 Μαΐου θα έχουμε αρκετό ξίδι το οποίο θα φτάνει για να ικανοποιήσει και τους τελευταίους εναπομείναντες παραπλανημένους ψηφοφόρους τους.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Μέλος Κ.Ε Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ