8/6/13

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για τους ηλικιωμένους και τα Α.Μ.Ε.Α.

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για τους ηλικιωμένους και τα Α.Μ.Ε.Α. - ΒΙΝΤΕΟ
Σε νέα πρόκληση κατά της Χρυσής Αυγής προέβη σήμερα ο πρόεδρος του διαλυμένου ΠΑΣΟΚ Βενιζέλος, με σκοπό να δώσει νέα διαπιστευτήρια στους διεθνείς τοκογλύφους. Έτσι πραγματοποίησε την παρακάτω άθλια, ψευδή και προκλητική δήλωση:

"Η Χρυσή Αυγή είναι το πιο ναζιστικό μόρφωμα και η παρουσία της στη Βουλή αποτελεί προσβολή της Δημοκρατίας. Στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να προβλεφθεί προστασία για τους ανάπηρους και τους ηλικιωμένους, διότι όταν ο ηγετικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής είναι νοσταλγοί του Χίτλερ και αρνητές του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, μπορεί να υιοθετήσουν την ευγονική και να θέλουν να ρίξουν στον Καιάδα ανάπηρους και ηλικιωμένους"

Το Γραφείο Τύπου του Κινήματος απάντησε άμεσα στις αθλιότητες Βενιζέλου με την παρακάτω ανακοίνωση: "Το ΠΑΣΟΚ είναι το πιο διεφθαρμένο μόρφωμα στην Ευρώπη, έχει κατακλέψει τη χώρα και έχει μετατρέψει το πολίτευμα από δημοκρατία σε κλεπτοκρατία''.

Τους ανάπηρους και ηλικιωμένους συμπολίτες μας, τους χτύπησαν τα ΜΑΤ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αυτοί που έδωσαν εντολή να χτυπηθούν Έλληνες συνταξιούχοι να μη πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή, που δείχνει καθημερινά και έμπρακτα την αλληλεγγύη της στα άτομα με ειδικές ανάγκες και την τρίτη ηλικία. Η Χρυσή Αυγή δεν θα ρίξει στον Καιάδα, αλλά στη φυλακή, όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό. Αυτό το γνωρίζουν άριστα οι κλέφτες και οι απατεώνες του πολιτικού κατεστημένου, γι' αυτό και τρέμουν τη ραγδαία άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος"

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου