4/6/13

Πέντε αποτυχημένοι λαθροδήμαρχοι κατά της Ελλάδος και της Χρυσής Αυγής

Με μια προκλητική ανακοίνωση οι δήμαρχοι πέντε (5) πόλεων καταφέρονται έμμεσα εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και άμεσα εναντίον κάθε τι Εθνικού.  Συγκεκριμένα, οι δήμαρχοι Αθηναίων (Καμίνης), Θεσσαλονίκης (Μπουτάρης), Πατρέων (Δημαράς), Ιωαννιτών (Φίλιος) και Βόλου (Σκοτινιώτης) με κοινή τους δήλωση επισημαίνουν ότι «Στηρίζουμε όχι μόνο την αποδοχή της διαφορετικότητας, αλλά και την ανάδειξή της ως πολιτισμικής έκφρασης και ως συγκριτικού πλεονεκτήματος μιας δεκτικής και ανοιχτής κοινωνίας πολιτών και είμαστε καθαρά αντίθετοι σε κάθε μορφή διακρίσεων».


Και συνεχίζουν λέγοντας ότι «Η θεμελιώδης θέση μας υπέρ ενός πολυεπίπεδου και ανοιχτού διαλόγου απαλλαγμένου από ιδεοληψίες, στενότητες, τοπικισμούς, ξενοφοβία και εθνικολαϊκιστικούς μύθους, συνηγορεί υπέρ μιας φιλοσοφίας που επιδιώκει τη συνεννόηση»Ενώ τα προβλήματα στις συγκεκριμένες πόλεις είναι πάμπολλα, οι δήμαρχοί τους, αντί να προσπαθούν να τα επιλύσουν αναλίσκονται σε αθλιότητες. Με ένα κείμενο εντελώς εθνομηδενιστικού χαρακτήρα, οι συγκεκριμένοι δήμαρχοι τάσσονται ανεπιφύλακτα υπέρ της παγκοσμιοποίησης, της αποδόμησης του εθνικού κράτους, της κατάργησης της αντίστοιχης εθνικής ταυτότητας, υπέρ των λαθρομεταναστών και των ομοφυλοφίλων.

Ταυτόχρονα, με την εμετική φράση «εθνολαϊκιστικούς μύθους», είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ταυτίζονται απόλυτα με τις ανιστόρητες και προδοτικές θέσεις της Ρεπούση.  Καμαρώστε κάτι τύπους που αντιτάσσονται στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και κατ΄ επέκταση στην Ελλάδα.  Στις επόμενες εκλογές είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν πρόκειται να εκλεγούν.  Δυστυχώς, γι’ αυτούς, οι λαθρομετανάστες δεν ψηφίζουν ακόμη. Τουλάχιστον, όχι σε τέτοιο βαθμό που να μπορούν να  τους επανεκλέξουν στον δημαρχιακό θώκο. Χαιρόμαστε, όμως, πραγματικά που εκδηλώνονται με αυτόν τον τρόπο οι οπαδοί του ανθελληνισμού και της πολυπολιτισμικότητας. Αποδεικνύουν πόσο μίσος για την Ελλάδα και τον Ιδεολογικοπολιτικό εκφραστή της, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έχουν. Ό,τι και να κάνουν όμως, οι αρνητές της εθνικής συνείδησης, δεν πρόκειται να αποσοβήσουν το μοιραίο γι’ αυτούς. Την εξαφάνισή τους από τον πολιτικό χάρτη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ