31/3/13

ΛΑΡΙΣΑ: Πάνω από χίλιοι Χρυσαυγίτες τίμησαν την ΕΟΚΑ και τον Γεώργιο Γρίβα - ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ


Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα, πάνω από χίλιοι Έλληνες τίμησαν σήμερα την ΕΟΚΑ μπροστά στο μνημείο του Γεωργίου Γρίβα - Διγενή στη Λάρισα. 
Με ελληνικές σημαίες και εθνικιστικά συνθήματα, οι Θεσσαλοί συναγωνιστές δημιούργησαν μία πανέμορφη ατμόσφαιρα στο κέντρο της πρωτεύουσας του νομού. 



Ομιλητές στην εκδήλωση το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστής Γερμενής Γεώργιος και από την Τ.Ο. Λάρισας ο συναγωνιστής Κολτσίδας Δημήτριος. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές του Κινήματος Αλεξόπουλος (Λαρίσης), Γρέγος (Θεσσαλονίκης), Ηλιόπουλος (Μαγνησίας) και Μίχος (Ευβοίας).


Ακολούθησε δυναμική πορεία κατά μήκος των κεντρικότερων δρόμων της πόλης. Οι πολίτες της Λάρισας αποθέωσαν τους συναγωνιστές και επιβεβαίωσαν τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Με τη θλιβερή αντισυγκέντρωση αριστεριστών και συριζαίων, που απομονώθηκε πλήρως και δε μάζεψε ούτε πενήντα άτομα, γέλαγαν και οι πέτρες. Όλα αυτά φυσικά υπό την απόλυτη κάλυψη και προστασία της αστυνομίας. 


Η τεράστια φάλαγγα των Χρυσαυγιτών, αφού διέσχισε όλη την πόλη με τα συνθήματα "Ελλάς - Κύπρος - Ένωσις" και "Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή", κατέληξε στα γραφεία της Τ.Ο. Λάρισας του Λαϊκού Συνδέσμου.

Πορεία για την Ε.Ο.Κ.Α. στην Λάρισα

Μεγάλη πορεία στην Λάρισα

Εθνικός Ύμνος