30/9/12

Η αλήθεια για το περιστατικό στον Βόλο

Επειδή πολλά ακούστηκαν για το περιστατικό που συνέβη στην πόλη του Βόλου θα θέλαμε να δώσουμε την πραγματική εικόνα για το συμβάν.

Γυρίζοντας από την πόλη της Λάρισας το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε την προγραμματισμένη ώρα ανοίγματος των γραφείων στον προσωρινό χώρο που διαθέτει το Κίνημα στην πόλη του Βόλου.

Στις 7:25 εμφανίστηκε ομάδα γνωστών παρακρατικών εγκληματιών του αντεξουσιαστικού χώρου με σκοπό την είσοδο της στο γραφείο. Η ολιγομελής ομάδα που είναι επιφορτισμένη με την ασφάλεια των γραφείων μας απέτρεψε ακόμα και την προσέγγιση των παρακρατικών αναρχικών, σταματώντας τους στον κεντρικότερο δρόμο του Βόλου, την Δημητριάδος. Ακούγοντας την οχλαγωγία κατέβηκε και ο βουλευτής του Κινήματος μας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στην είσοδο της πολυκατοικίας για να δει τι συμβαίνει. Αφού για μερικά δευτερόλεπτα έγινε αυτόπτης μάρτυρας της κατάστασης, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας η οποία έφτασε στον τόπο του συμβάντος σε ελάχιστα λεπτά και μάλιστα με την παρουσία του ίδιου του διευθυντή της.

Το περιστατικό έλαβε τέλος με την προσαγωγή 6 ατόμων του αναρχικού χώρου. Στη συνέχεια 4 μέλη της Χρυσής Αυγής μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση ώστε να καταθέσουν για το συμβάν.
Δεν υπήρξε καμία προσαγωγή μέλους της Χρυσής Αυγής, πόσο μάλλον του Βουλευτή του Κινήματος, όπως δεν υπήρξε βέβαια και καμία επίδειξη του προσωπικού πιστολιού του Παναγιώτη Ηλιόπουλου όπως ψευδώς έχει διαρρεύσει από το συγκεκριμένο αναρχικό στοιχείο που προσήχθη,  το οποίο και χρησιμοποίησαν επίορκο, οι οποίοι σε χρόνο μηδέν τηλεφωνούσαν σε δημοσιογράφους για να μεταφέρουν την συκοφαντική ψευδολογία. Η άμεση ενημέρωση των δημοσιογράφων με τρόπο ανεπίσημο από κάποιους δείχνει την απόλυτη συνέργασια, η οποία υπάρχει κατά της Χρυσής Αυγής μεταξύ του λεγόμενου αντεξουσιαστικού χώρου, σκοτεινών κυκλωμάτων του παρακράτους και ΜΜΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ψεύδος μετέδωσε κατευθείαν το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το οποίο όμως δεν δημοσίευσε την διάψευση του Βουλευτή Ηλιόπουλου.

ΥΓ1: Ευχαριστούμε τον παρακρατικό θίασο της "Ματσάγγου" για τη διαφήμιση που μας έκαναν στο κέντρο του Βόλου.

ΥΓ2: Ευχαριστούμε και ένα γνωστό μεγάλο "ειδησεοκαφρικό" site καθώς και το παραμάγαζο του, για τις ψευδές ειδήσεις "φωσκολικού" σεναρίου που επινόησαν και μετέδωσαν, γίνοντας ακόμη μια φορά ρεζίλι, όπου η πραγματικότητα τους διαψεύδει.(είχαν ξαναγίνει ρεζίλι με το παραμύθι για το γιαούρτωμα του Παν. Ηλιόπουλου).

ΥΓ3: Ευχαριστούμε τους παραπάνω, γιατί έδωσαν άλλη μια μονάδα (+1%) στο Κίνημα μας.