17/9/12

Ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής στην εμποροπανήγυρη Τρικάλων




 Δεκάδες μέλη της τοπικής οργάνωσης Τρικάλων σε συνεργασία με κλιμάκιο συναγωνιστών από την Καρδίτσα, προχώρησαν σε ενημερωτική εκστρατεία στην ετήσια εμποροπανήγυρη των Τρικάλων, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, μοιράζοντας χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια και εφημερίδες του Κινήματός μας. Σκοπός της παρέμβασης ήταν να ενημερωθούν οι Τρικαλινοί πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες μικρέμποροι  από την μάστιγα του παρεμπορίου και της παραοικονομίας. Προβλήματα που αγγίζουν όλους μας, καθώς, δισεκατομμύρια ευρώ φεύγουν κάθε χρόνο προς τρίτες χώρες, στερώντας παράλληλα, χιλιάδες θέσεις εργασίας και ρευστότητα στην ελληνική αγορά. Επίσης, προέκταση του ίδιου προβλήματος, αποτελούν οι πολυεθνικές εταιρείες, που λειτουργούν χωρίς κανένα έλεγχο και με αθέμιτο ανταγωνισμό εις βάρος της οικονομίας και των μικρών ελληνικών επιχειρήσεων, που τις οδηγούν σε χιλιάδες λουκέτα κάθε χρόνο. Μια κατάσταση που σαφώς ευνοεί το διεθνές κεφάλαιο και τους νεοφιλελεύθερους και διεθνιστές υποστηρικτές του, αλλά πλήττει βίαια τους Έλληνες με την τεράστια ανεργία και φυσικά τα εθνικά και κοινωνικά συμφέροντα. Η ενέργεια αυτή αποτελούσε και μια παραίνεση προς τους συμπολίτες μας να στηρίζουν αποκλειστικά τους Έλληνες και τις επιχειρήσεις τους.
 
Πολλά βεβαίως ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες από διάφορα ντόπια παπαγαλάκια, που ισχυρίζονταν ότι « οι Χρυσαυγίτες θα διαλύσουν το πανηγύρι» και διάφορα άλλα φαιδρά, με προφανή στόχο βεβαίως, να τρομοκρατήσουν την τοπική κοινωνία και να δαιμονοποιήσουν το Κίνημά μας.
 
Εντύπωση, επίσης, μας προκάλεσε και το γεγονός, των αυξημένων ελέγχων της δημοτικής αστυνομίας και της δημοτικής αρχής, όσον αφορά τους παράνομους μικροπωλητές, για πρώτη φορά στα χρονικά λειτουργίας της εμποροπανήγυρης.... Γεγονός βέβαια, που δεν ήταν αρκετό, για την αποκρουστική εικόνα που παρουσίαζε η εμποροπανήγυρη, με δεκάδες αλλοδαπούς να έχουν εξασφαλίσει άδειες από νωρίς, κάτι που δείχνει τον μαρασμό και την οικονομική ανέχεια στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες έμποροι και οι επιχειρήσεις τους εν αντιθέσει με τον κάθε λογής ξένο, στα χρόνια των μνημονίων, των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων τοποτηρητών τους.
Δουλεία στους Έλληνες!

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλίας
Τοπική Οργάνωση Τρικάλων
Τηλ. Επικοινωνίας: 693 220 7727