6/8/12

Θερμή υποδοχή Ηλία Κασιδιάρη στον Αλμυρό




Την Παρασκευή 3 Αυγούστου επισκέφθηκε τα γραφεία μας στον Αλμυρό ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης. Η υποδοχή των κατοίκων ήταν ιδιαίτερα θερμή και αυτό φάνηκε από τους τριακόσιους και πλέον Αλμυριώτες που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία μας. Ακόμη κινητοποιήθηκε όλη η Τ.Ο Μαγνησίας, καθώς παρόντες ήταν ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος και ο Συναγωνιστής Αρτέμιος Καλουτσας. Το παρόν έδωσε και ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.



Μετά την άφιξη του Συναγωνιστή Κασιδιάρη, αποφασίστηκε η συγκέντρωση να μεταφερθεί στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, καθώς τα γραφεία μας αποδείχθηκαν πολύ μικρά για να φιλοξενήσουν τα μέλη και φίλους του Λαικού Συνδέσμου. Στην κεντρική πλατεία ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τις τρέχουσες εξελίξεις και τόνισε ότι «στόχος του Εθνικιστικού Κινήματος δεν ήταν οι βουλευτικές έδρες, αλλά να καταλάβουμε την εξουσία, ώστε να υπάρξει ένα αληθινό Εθνικό και Κοινωνικό κράτος ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης». 




Έπειτα ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης έκανε μια ιστορική αναδρομή στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου και στον Ιωάννη Μεταξά, τον Εθνικό κυβερνήτη που έθεσε τις πρώτες βάσεις ενός Εθνικού και Λαικού κράτους.




Η συγκέντρωση αυτή ήταν μια απάντηση πως  στον Αλμυρό δημιουργείται ένας ισχυρός πυρήνας του Εθνικιστικού Κινήματος, και είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. Ήρθαμε για να μείνουμε.

Για την Εθνική Αναγέννηση και την Κοινωνική Ανασυγκρότηση.
Τ.Ο ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ