31/8/11

H Xρυσή Αυγή Μαγνησίας στο παζάρι του Αλμυρού

Την Δευτέρα το βράδυ, κλιμάκιο του Πυρήνα ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Μαγνησίας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην εμποροπανήγυρη (παζάρι) του Αλμυρού. Η αλμυριώτικη κοινωνία που ζει στο πετσί της τις συνέπειες του πολυφυλετισμού, καθώς όλοι οι Ρομά της Βουλγαρίας, έχουν επικοίσει τον Αλμυρό και την ευρύτερη περιοχή, υποστηρίζει πλέον ανοικτά τις θέσεις του Κινήματός μας. Δεν εξέλιπαν οι επευφημίες και τα συγχαρητήρια μόλις αντιλαμβάνονταν πως συναγωνιστές μοίραζαν έντυπο υλικό.

Το θέμα όμως που πρέπει να τονισθεί είναι ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ του παζαριού του Αλμυρού, καθώς η συντριπτική πλειοψηφεία των εμπόρων αποτελούταν από Γύφτους, Πακιστανούς, και Νέγρους. Χωρίς υπερβολή το 70% αυτών που διέθεταν πάγκους ήταν αλλοδαποί! Αναρωτιέμαι γιατί το αποκαλούν ακόμη παζάρι του Αλμυρού, και όχι ανατολίτικο πανηγύρι..., αφού οι αλλόφυλοι πραματευτάδες άπλωναν τις πραμάτειες τους, κατέχοντας το μεγαλύτερο μέρος του παζαριού.

Πρόκειται για ένα παλαιό παραδοσιακό θεσμό, που στις μέρες μας έχει αλλοιωθεί, και αντί να κυριαρχούν Έλληνες έμποροι με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, κυριαρχούν αλλοδαποί πάσης φύσεως με αφιβόλου ποιότητας προιόντα, θυμίζοντας μας εικόνες από τα παζάρια της Ανατολής.

ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ- ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΘΑΛΗΣ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΤΗΛ: 6972802167