10/8/11

Ενημερωτική δράση στον Αλμυρό


Τη περασμένη Δευτέρα κλιμάκιο του Πυρήνα Μαγνησίας ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πόλη του Αλμυρού Μαγνησίας για αρκετή ώρα. Περιττό είναι να αναφέρουμε τα συγχαρητήρια των κατοίκων για τον αγνό Αγώνα που διεξάγουμε. Στην κεντρική πλατεία και στα γύρω μαγαζιά επεκράτησε μεγάλος ενθουσιασμός αντικρύζοντας οι κάτοικοι τους συναγωνιστές μας. Ακολούθησαν συζητήσεις γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλμυρός. Το νούμερο ένα πρόβλημα όπως είναι ευρέως γνωστό είναι η παρουσία λαθρομεταναστών (γύφτων εκ Βουλγαρίας) που έχουν δημιουργήσει γκέτα στην πόλη του Αλμυρού αλλά και την ευρύτερη περιοχή ( όπως Σούρπη, Αμαλιάπολη). Η παρουσία τους και η εγκληματική τους δράση έχει αναγκάσει τις τοπικές κοινωνίες να προχωρήσουν σε περιπολίες κατοίκων, διότι όπως λένε οι ίδιοι "αν δεν πάρεις τη κατάσταση στα χέρια σου, να σώσεις τη περιουσία σου, δεν γίνεται τίποτε. Κράτος δεν υπάρχει". Κάτι ανάλογο βέβαια είχε προτείνει και ο Αρχηγός του Κινήματος μας προ λίγων μηνών στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, και ο τελευταίος άρχισε να χαμογελά ειρωνικώς. Ο κ. Χατζηνικολάου όμως δεν κατοικεί ούτε στην Ομόνοια, ούτε στη Κυψέλη...
Ακόμη στην πλατεία μοιράστηκε και ενημερωτκό υλικό για τους ιδιοκτήτες ταξί, διαβεβαιώνοντας τους ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στο πλευρό τους, διότι ο αγώνας τους είναι όχι μόνο Δίκαιος αλλά και Εθνικός.
Είναι προφανές ότι στον Αλμυρό δημιουργείται ένα αρραγές μέτωπο Ελλήνων, που πυκνώνουν τις τάξεις του Κινήματός μας συνεχώς. Η άνοδος μας στον Αλμυρό φαίνεται να ενοχλεί τους γνωστούς γραφικούς κύκλους αριστεριστών που για αρκετό καιρό έκαναν ότι ήθελαν στη περιοχή. Αυτή η κατάσταση ανατρέπεται. Έρχεται η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Έρχεται η ώρα για την Πατρίδα και το Λαό. Περαστικά τους. Όσοι ζωντανοί, μαζί μας.
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Θαλής