30/5/10

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 29 ΜΑΪΟΥ 2010


Μέσα σε μια πολιτεία σάπια, στην οποία μόλις λίγες ημέρες πριν είχαν αναρτήσει την τουρκική σημαία στις κολώνες μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, προς χάριν του σουλτάνου Ερντογάν, που ήλθε στο πασαλίκι του ελλαδιστάν για επίσκεψη και συμβουλές. Mέσα σε μια τέτοια ψευτοελλάδα βρέθηκαν χθες αρκετές εκατοντάδες Έλληνες και Ελληνίδες (και το χειρότερο γι’ αυτούς που απεργάζονται την καταστροφή του Ελληνισμού, νέοι και νέες), που δεν λησμόνησαν την 29η Μαΐου του 1453, την μέρα που σκλαβώθηκε η χιλιόχρονη Αυτοκρατορία των Ελλήνων. Σκλαβώθηκε, μα δεν λησμονήθηκε και όσο υπάρχει έστω και ένας που θυμάται, το όνειρο παραμένει ζωντανό!

Ένα μεγάλο Εύγε στην εφημερίδα Στόχος, στους “Ανένταχτους Πατριώτες”, στις ελάχιστες Πατριωτικές ιστοσελίδες, που πρόβαλαν την εκδήλωση, ένα μεγάλο Εύγε στον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο και σε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες που ήταν εκεί!

Αντήχησαν και πάλι στους δρόμους του κέντρου των Αθηνών συνθήματα εθνικιστικά. Για μια μεγάλη Ελλάδα από τον Πόντο μέχρι την Βόρειο Ήπειρο και από την Πόλη μέχρι την Κύπρο, μια Μεγάλη Ελλάδα που ζει και θα ζει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στις καρδιές μας και θα πάρει κάποτε «πάλι με χρόνια με καιρούς» σάρκα και οστά…

Υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μία ακόμη νίκη του εθνικιστικού Κινήματος μέσα σε πνεύμα ενότητος των αληθινών αγωνιζομένων Εθνικιστών επιτεύχθηκε χθες! Οι δρόμοι μας περιμένουν! Κάποιοι ήδη σχεδιάζουν πως θα ανοίξουν την Κερκόπορτα του Ελληνισμού… Φύλακες γρηγορείτε! Οι καιροί δεν περιμένουν!

29 Μαΐου 2010 - Η Πόλις Εάλω

Αναρτήθηκε από Σπάρτακος