27/2/18

Π. Ηλιόπουλος: Ο λαός σας σιχάθηκε! Είστε κλέφτες και ανθέλληνες! ΒΙΝΤΕΟ



Σκληρή κριτική εξαπέλυσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόσο στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όσο και στη ΝΔ στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου για την Παιδεία.

Ανέβασε ιδιαιτέρως τους τόνους, για το θέμα της Μακεδονίας και για τα πρόσφατα γεγονότα στα Ίμια χαρακτηρίζοντας «ανθέλληνες» τους υπευθύνους και «εθνική μειοδοσία» την αντιμετώπιση των παραπάνω εθνικών θεμάτων.

Ο βουλευτής Μαγνησίας αναφέρθηκε και στο σκάνδαλο της Novartis που εμπλέκονται δεκάδες πολιτικά πρόσωπα τα οποία πρέπει να λογοδοτήσουν. «Οι Έλληνες σιχάθηκαν και τους κλέφτες και τους ανθέλληνες» είπε χαρακτηριστικά.   
Ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής τόνισε την πάγια τακτική της κυβέρνησης να παρέχει μια ιδιότυπη ασυλία σε αναρχοαριστερές ομάδες που δρουν παρανόμως, ενώ προσέθεσε ότι η δημιουργία ενός πανεπιστημίου που θα εξελιχθεί σε άντρο ανομίας και αναρχίας θα υποβαθμίσει περαιτέρω την περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Ακόμα, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος σημείωσε ότι η υποχρεωτική φοίτηση από τα τέσσερα έτη θα αποτελέσει μια πρόσθετη επιβάρυνση για τα ελληνικά νοικοκυριά, καθώς δεν έχουν προηγηθεί οι αναγκαίες μελέτες, δεν εντοπίζονται οι κατάλληλες υποδομές και δεν έχουν γίνει προσλήψεις. Αντιθέτως, για ακόμη μια φορά οι Έλληνες θα τίθενται στο περιθώριο, καθώς θα δίνεται προτεραιότητα σε οικογένειες αλλοδαπών.

Ο Π. Ηλιόπουλος τόνισε ότι μόνον η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί πραγματικά για μια Παιδεία Εθνική.