9/12/17

Δικαίωση Π. Ηλιόπουλου περί ύπαρξης Τούρκων βουλευτών στην ελληνική βουλή: "Είναι πράκτορες", είχε πει ο βουλευτής Μαγνησίας - ΒΙΝΤΕΟ



Δικαίωση, εκ των υστέρων, του βουλευτή Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, απετέλεσε εχθές στην Κομοτηνή η ωμή παραδοχή του Ερντογάν περί "ύπαρξης τεσσάρων τούρκων βουλευτών εντός της ελληνικής βουλής"! Συγκεκριμένα ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος έχει προβεί κατ’ επανάληψη από βήματος βουλής σε σοβαρές καταγγελίες περί των δράσεων συγκεκριμένων τουρκόφρονων βουλευτών, οι οποίοι κατά καιρούς εκλέγονται και πολιτεύονται από ελληνικά(;) κόμματα. Χθες ο Ερντογάν από τη Θράκη, ομολόγησε ευθαρσώς ότι η Τουρκία έχει τέσσερις Τούρκους βουλευτές!



Αναλυτικά είπε ο τούρκος πρόεδρος:

«Έχω έρθει εδώ ως πρωθυπουργός και τώρα είναι δική μου ευθύνη να έρθω εδώ ως πρόεδρος, αλλά φυσικά είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι μαζί με τους συμπατριώτες μου, ειδικά στη γη σας, στην ταυτότητά σας, στην προσωπικότητά σας... Τα συγχαρητήριά μου. Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις βουλευτές στο (ελληνικό) Κοινοβούλιο. Οι τέσσερις βουλευτές μας πρέπει να κάνουν πολλά πράγματα στο Κοινοβούλιο. Πρέπει να θέσουν τα προβλήματά σας. Υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να κάνετε», τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας, συνεχίζοντας στο προκλητικό ύφος.

Το συγκεντρωμένο πλήθος στο Κιρ Μαχαλέ τζαμί του φώναζε «ηγέτη μας» ενώ κοντά στον Ταγίπ Ερντογάν βρίσκονταν οι βουλευτές Ροδόπης και Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο Τούρκος πρόεδρος μπήκε στο τζαμί έγινε ξανά δεκτός με χειροκροτήματα και ιαχές «ηγέτη, ηγέτη». Ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς στο τζαμί, περιμένοντας να δει τον Τούρκο πρόεδρο, ενώ στο σημείο βρίσκονταν τουρκογενείς δήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, μεταξύ αυτών και ο Λεβέντ Σαδίκ, ο κροίσος γιος του εθνικιστή ηγέτη των τουρκοφρόνων της Θράκης Αχμέτ Σαδίκ, με πολυπληθή προσωπική ασφάλεια.

Ο Συναγωνιστής Ηλιόπουλος και βουλευτής Μαγνησίας λοιπόν είχε καταγγείλει σε ομιλία του - στις 15/1/2013 - τις υπόγειες δράσεις των τουρκόφρονων βουλευτών οι οποίοι μάλιστα φωτογραφίζονται κάτω από τη σημαία της “ανεξάρτητης Θράκης”! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:




Επίσης πέρυσι, 20/7/2016, είχε επαναφέρει το θέμα στη βουλή για τους τουρκόφρονες του DEB. Δείτεο το ΒΙΝΤΕΟ: