8/8/17

“Καλύπτετε έναν παιδόφιλο”: Χαμός στη βουλή από τις καταγγελίες του Π. Ηλιόπουλου ενάντια σε πρώην βουλευτή της ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ



Φωνές και αντιδράσεις από βουλευτές της ΝΔ ξέσπασαν τις προάλλες στη βουλή από τις αποκαλύψεις του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου για το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκο Γεωργιάδη περί παιδοφιλίας!


Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατήγγειλε ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε εμπλακεί ως πελάτης σε κύκλωμα παιδοφιλίας. Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανέφερε επί λέξει ότι ο νεοδημοκράτης πρώην βουλευτής “είχε τη συνήθεια να πηγαίνει με ανήλικα αγοράκια”, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φωνασκίες και έντονες αντιδράσεις από τα έδρανα της Νέας  Δημοκρατίας και όχι μόνο. Ερωτήματα προκαλεί πάντως το γεγονός ότι οι διαμαρτυρόμενοι δεν αναφέρθηκαν στην ουσία των αποκαλύψεων, ούτε καταδίκασαν το γεγονός, παρά εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση κατά του Π. Ηλιόπουλου λέγοντας ότι “προσβάλλει τα κοινοβουλευτικά ήθη.”
Συγκεκριμένα ο Π. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στο γνωστό περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο καταγγελίες και στοιχεία σχετικής έρευνας κατέδειξαν ότι ο Νίκος Γεωργιάδης είχε εντοπισθεί στη Μολδαβία ως πελάτης σε κύκλωμα παιδοφιλίας και είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια έως 16 ετών!
Στις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν τόσο από την ΝΔ όσο και από το ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απήντησε χαρακτηριστικώς ότι “Θίγεστε από τις αλήθειες που ακούγονται και όχι το ίδιο το γεγονός. Πέρασε από τα έδρανα του κοινοβούλιου ένας παιδόφιλος και εσείς τον καλύπτετε!"