25/4/17

Π. Ηλιόπουλος στο TRT Θεσσαλίας: Χωρίς Εθνική Οικονομία και παραγωγή δεν νοείται Εθνική Ανεξαρτησία - BINTEO


Στην εκπομπή του Σ. Πολύζου στο TRT φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Λαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον δημοσιογράφο, ο βουλευτής Μαγνησίας υπεισήλθε στις θέσεις του οικονομικού προγράμματος της Χρυσής Αυγής, το οποίο αποσιωπάται συστηματικώς από τα ΜΜΕ.


Οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου επιτάσσουν δημοψήφισμα, λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και έπειτα συντονισμένη και συντεταγμένη επιστροφή στο Εθνικό Νόμισμα, όταν θα αναπτυχθούν επαρκώς οι βασικές δομές της Εθνικής Παραγωγής και διαφανεί επιτέλους μια σημαντική αναπτυξιακή προοπτική.

Στις παρωχημένες δήθεν «αμφιβολίες» του δημοσιογράφου ότι «και το ΣΥΡΙΖΑ έτσι έλεγε», ο βουλευτής Ηλιόπουλος διεμήνυσε ότι «οι πολιτικές κυβιστήσεις των πλουτοκρατών εθνομηδενιστών του συριζαίϊκου εσμού δεν πρέπει να χρεώνονται αορίστως και γενικώς σε άλλες δυνάμεις, ειδικώς εις ό,τι αφορά τον Συνεπέστατο και Ασυμβίβαστο αγώνα της Χρυσής Αυγής»Οι θέσεις, το πρόγραμμα, η συνέπεια και το ήθος του Λαϊκού Συνδέσμου αποτελούν αδιαμφισβήτητα στοιχεία πολιτικής εντιμότητας και απέχουν παρασάγγας από την πολιτική ανυποληψία των συριζαίων.

Τέλος, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ανεφέρθη στις προκλητικές δηλώσεις της ΝΔ, ότι «θα εφαρμόσουμε τα μέτρα», καταδεικνύοντας έτσι ότι σύσσωμο το αντιδημοκρατικό τόξο υλοποιεί κατά γράμμα τις επιταγές των «εταίρων».