3/7/16

Ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο TRT Θεσσαλίας για τις τρέχουσες εξελίξεις - ΒΙΝΤΕΟ


Στο TRT Θεσσαλίας εμφανίσθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος τονίζοντας ότι παρά τον αποκλεισμό του Αρχηγού του Κινήματός μας από τις σχετικές συζητήσεις για τον εκλογικό νόμο, οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής θα επιτελέσουν τον καθοριστικό ρόλο, δεδομένης της εξόφθαλμης σύμπνοιας που διέπει σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο» των από-κομμάτων.

 Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές εξελίξεις και το Brexit, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι οι λαοί της Ευρώπης αφυπνίζονται σιγά σιγά, διαβλέποντας ότι τα εθνικά τους δίκαια όχι μόνο δεν εξυπηρετούνται από τους τεχνοκράτες των Βρυξελλών και τους μηχανισμούς της Ε.Ε, αλλά πλήττονται βαναύσως από τις πολιτικές λιτότητας και την λαθρομετανάστευση.

Τέλος, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε την υποκριτική στάση της μνημονιακής ΝΔ στο φλέγον ζήτημα της λαθρομεταναστεύσεως και κατέδειξε επίσης την εμπλοκή μελών της οικογενείας Μητσοτάκη σε εταιρείες που προάγουν το εθνοκτόνο αυτό φαινόμενο εις βάρος της Πατρίδας μας.

Από την άλλη, επέστησε την προσοχή των Ελλήνων πολιτών για το μέλλον της Ελλάδας, καθώς η τωρινή συγκυβέρνηση εκποιεί ωμά τη δημόσια περιουσία του Ελληνικού Λαού.  

Όπως ο ίδιος ανεφέρθη, «το ξεπούλημα του ΟΛΠ είναι μόνο η αρχή, και γι’ αυτό χρέος μας είναι, ως Χρυσή Αυγή, μαζί με τον Ελληνικό λαό, να πάρουμε πίσω την εθνική μας περιουσία, την Πατρίδα μας».