24/5/16

Μέλη της Χρυσής Αυγής Mαγνησίας στην πορεία της Casapound στη Ρώμη για τον Dominique Venner- H Eυρώπη των Εθνών είναι εδώ
Πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις Μνήμης για το Γάλλο Εθνικιστή και μάρτυρα της Ευρώπης Dominique Venner έγιναν σε Ρώμη, Αθήνα, Μαδρίτη και Βουδαπέστη. Μεγαλειώδης πορεία διεξήχθη από την Casapound στο κέντρο της Αιώνιας Πόλεως, ενώ μέλη της Τ.Ο Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής παρευρέθησαν στις τάξεις των Ευρωπαίων Συναγωνιστών. Tο κεντρικό σύνθημα, που χιλιάδες νέοι και νέες φώναζαν, κατέκλυσε τους δρόμους της πόλεως: "Ρώμη, Αθήνα, Μαδρίτη και Βουδαπέστη - Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες - Αυτό είναι το σπίτι μας".


Στα πλαίσια της απαραίτητης συνεργασίας και της αναγκαίας, για το μέλλον της Ευρώπης, συμπράξεως των Εθνικιστικών Ευρωπαϊκών Κινημάτων, οι Έλληνες Εθνικιστές παρέστησαν στη μεγίστης σημασίας πολιτική αυτή συγκέντρωση μαζί με Ιταλούς και άλλους Συναγωνιστές από όλη την Ευρώπη. Εν μέσω ενός κυκεώνα καθοριστικών αλλαγών και εξελίξεων, ικανών να μεταβάλουν μια για πάντα τη εθνολογική σύνθεση και Ταυτότητα της Ευρώπης, η συγκρότηση ενός αρραγούς μετώπου των Ευρωπαίων Εθνικιστών, συνιστά επιτακτική αναγκαιότητα και άμεσο στόχο. Η ισλαμική επέλαση, η αμείωτη εισροή αλλογενών και η συστηματική διάρρηξη των Εθνικών Παραδοσιακών δομών των Ευρωπαϊκών Εθνών, συνιστούν τον άμεσο κίνδυνο τον οποίο διατρέχει η Ευρώπη.Οι Εθνικιστές απαντούν στις προκλήσεις των καιρών και διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση: «Καμία υποχώρηση στην κατάληψη της Ευρώπης από αλλογενείς. Καμία ανοχή στην αλλοίωση της πληθυσμιακής συνθέσεως των Εθνών μας».

                                                                                Χρυσή Αυγή /  Τ.Ο. Μαγνησίας