18/12/15

Απότιση φόρου Τιμής στην Μαρτυρική Δράκεια από τη Χρυσή Αυγή Μαγνησίας


Κλιμάκιο της Τ.Ο. Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής το βουλευτή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, παρευρέθη στην καθιερωμένη εκδήλωση Μνήμης για τα θύματα της γερμανικής θηριωδίας στη Δράκεια. Συγκεκριμένα το Δεκέμβριο του 1943 οι κατακτητές προέβησαν σε εκτελέσεις ντόπιου πληθυσμού. Για το «Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή» η προάσπιση της Εθνικής Μνήμης και η ανύψωση του Εθνικού φρονήματος σε καιρούς βίαιου εθνομηδενισμού, ισοπεδώσεως και ηθικής καταπτώσεως, αποτελούν Αξίες επίκαιρες και σαφώς αδιαπραγμάτευτες. Οι Μνήμες, οι Ρίζες και η Συνείδηση είναι τα συνεκτικά στοιχεία ενός Λαού που αποτελούν τον πνευματικό σπόρο της επιβίωσής του.
Βέβαια δεν έλειψαν και οι διαβόητοι τοπικοί κύκλοι, συγκεκριμένα τα «φυντάνια» της πολιτικής ζωής του Βόλου, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ κ.α, γνωστοί για τις κομματικές τους παρωπίδες και τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις, ευκόλως ταυτιζόμενες με ψυχικά σύνδρομα. Με την τακτική της ιδεολογικής συγχύσεως, των ακατάληπτων πολιτικών φρασεολογιών και της χυδαίας παραποιήσεως πολιτικών και ιστορικών γεγονότων, αρνήθηκαν το δικαίωμα της τρίτης κοινοβουλευτικής δύναμης, της Χρυσής Αυγής να παρασταθεί στη δημόσια εκδήλωση Μνήμης των Ελλήνων θυμάτων στη Δράκεια. Ποιοι; Αυτοί οι πολιτικοί επαγγελματίες αριβίστες που ανήκουν στο γνωστό εθνομηδενιστικό συρφετό και αντιμάχονται κάθετι που σχετίζεται με τις έννοιες του Έθνους και της Πατρίδας. Αξίζει να τονισθεί πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ παρέστησαν καν στην εκδήλωση! Αυτό ας αξιολογηθεί από τους πολίτες της Μαγνησίας αν και είναι γνωστή η κεντρική δράση του εθνοδιαλυτικού αυτού πολιτικού μορφώματος στην αποδόμηση της Εθνικής Μνήμης με αποκορύφωμα την άρνηση της ποντιακής γενοκτονίας…
ΥΓ 1: Για να παρευρεθούν βέβαια οι … πολιτικοί τιτάνες του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει και να ξυπνήσουν νωρίς… κάτι που δεν έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια αεργίας.

ΥΓ 2: Εντύπωση, όμως, έκαναν και οι ακατανόητες και φαιδρές δηλώσεις της αποτυχημένης πρώην αντιδημάρχου, και δημοτικού συμβούλου, η οποία όμως κατάφερε και μπήκε στο συμβούλιο εκ παραθύρου(!). Η συγκεκριμένη ψέλλισε κάτι περί «προσβολής των δημοκρατικών ηθών» αν παρευρεθεί η Χρυσή Αυγή στην εκδήλωση Μνήμης. Εντάξει, καταλαβαίνουμε την προσπάθεια ανάδυσης από την αφάνεια, αλλά να επισημάνουμε στην εμπαθή αυτή κυρία, ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που Αντιστέκεται ενάντια σε όποιον επιβουλεύεται την Εδαφική Ακεραιότητα και Εθνική Ανεξαρτησία της Πατρίδας μας. Τα πολιτικά πάθη πρέπει να αποκηρυχθούν, τα «χωριστά καφενεία» να πάψουν και να επέλθει εθνική ομοψυχία προς όφελος της Πατρίδας. Oι εθνικοί αγώνες δεν αποτελούν προϊόν οικειοποίησης. Αυτές οι τακτικές μισαλλοδοξίας όχι μόνο δεν ωφελούν σε κάτι, αλλά βλάπτουν.